Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?
Koľko týždňov od otehotnenia?
nefinka, tak ja poznam par gynekologov osobne a mozem ti povedat, ze ti, ktorych poznam ja by po tretom raze bili na alarm, sto pro
inak maoam ja neviem, ale tej jej gynekologičke to nepríde nenormálne keď za ňou furt chodí a žiada ultrazvuk a bohviečo ešte???
Lulu, ona si neuvedomuje vaznost a rozsah svojho problemu, nechaj tak
baby, idem ja dat daco na veceru, skvrka mi v bruchu :-D a potoooom kuknem dobry film
Maoam - desive, ale taky obraz mi naskocil
ty si hovoris len svoje, ak by mi 10 ludi napisalo, ze mi drbe, tak sa nad tým aspon zamyslim
Lulu :-DDDD som si to predstavila teraz :-D
tak pre mna osobne nie je normalne, aby matka svojej dcere vravela: nezer, lebo budes tlste prasa
a tvoj strach nie je normalny strach z pripadneho otehotnenia, kde si baba urobi test, je negativny, OK ide sa dalej
ty salies z pettingu, kde si mala oblecene rifle a robis si sto testov a ides 20x ku gynekologicke
26 rocna baba, ktora si zaraba, fakt nemusi trčat doma, psychoterpia, lieky, plus hoci aj skromna garsonka a bude lepsie, lebo s anenazda bude mat 40 a kyvat sa na posteli z boka na bok zahadzana tehotenskymi testami, bez vlastnej rodiny, byvania a zivota
ak ju uz ani toto nepresvedci, potom nic
Preco sudite rodicov,matky?Vobec to nie je o tom,ale Vy si stale hovorite len svoje.Je to normalny a prirodzeny strach,nic zvlastne.
tpch a teraz si predstav, ze su matky, ktore svoje dieta tyraju, cele roky mu davaju najavo, ze ho nechcu a spravaju sa k nemu hrozne - co ma vyrast z takych deti? ja neviem, ale preco maju taketo matky deti