Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?
Koľko týždňov od otehotnenia?
zomriet z toho keby si bola v 26 rokoch tehotna? uz len preto poviem, ze ti hrabká :) aj ked vsetci tu vieme, ze nie si tehotna ;) vsak ani s nikým nespavas
ak si ho odcitala namiesto po minute alebo troch alebo neviem kolko tam bolo uvedene, ale az po nejakych 10 min a neskor, to nemozes brat za pozitivny test, zvlast ak sa ukazala tenulilinka takmer neviditelna ciarocka, to sa stava, ked sa test odcita prilis neskoro a tym padom je nepouzitelny
Lenze jeden test bol pozitivny,takze co teraz?Preto som isla na UZV,inak by som tam ani nesla.11 testov bolo negativnych a jeden slabulinko pozitivny,co teraz?Vy to nechapete.Ja mam chut zomriet.
:-DDD
Maoam - potom ked dopozeras, mozes prispiet do temy strasenie na internate :))
xdanielax: idem pozerat tak trocha ducharsky film z DVD The Hours :-)
ako sa vola? Luckatucka, Blazon, Bojazlivka, sweetsandra, stihlebody, vyber si...
daniela - som to v jej z prvých tem pisala, jej sa to moze naozaj stat, ako sa vravi coho sa bojis...
no ved tomu nerozumiem, tuto aj neštudovanému človeku je jasné, o čo tu ide, tak si neviem predstaviť gynekologa, čo jej robí dokola ultrazvuk, popr. test z krvi na hcg a príde mu to uplne ok
okrem toho, aka je sanca aj keby sa do nej spravil ze otehotnie?? Isto, stane sa, ale ani to este nie je zaruka.
A este by bolo zaujimave sledovat, keby sa u dotycnej (vsak ja uz ani neviem ako sa vola .. ) raz prejavilo falosne tehotenstvo, ked si to tak namysla.
Maoam - mas nejaky tip na film? :)
Maoam - ved to, uz davno presla cez hranicu normalneho strachu, jej by pomohlo jedine, zobrat ju a odniest na psychiatriu, ale doma pravdepodobne ani netusia, ze s nou nieco je
dobru chut :) my sme sa uz s muzom najedli pekne zdravo :)))