Koľko týždňov od otehotnenia?

Príspevok v téme: Koľko týždňov od otehotnenia?
sweetsandra

Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?

Lulu2011

zomriet z toho keby si bola v 26 rokoch tehotna? uz len preto poviem, ze ti hrabká :) aj ked vsetci tu vieme, ze nie si tehotna ;) vsak ani s nikým nespavas

Maoam

ak si ho odcitala namiesto po minute alebo troch alebo neviem kolko tam bolo uvedene, ale az po nejakych 10 min a neskor, to nemozes brat za pozitivny test, zvlast ak sa ukazala tenulilinka takmer neviditelna ciarocka, to sa stava, ked sa test odcita prilis neskoro a tym padom je nepouzitelny

sweetsandra

Lenze jeden test bol pozitivny,takze co teraz?Preto som isla na UZV,inak by som tam ani nesla.11 testov bolo negativnych a jeden slabulinko pozitivny,co teraz?Vy to nechapete.Ja mam chut zomriet.

Maoam

xdanielax: idem pozerat tak trocha ducharsky film z DVD The Hours :-)

ako sa vola? Luckatucka, Blazon, Bojazlivka, sweetsandra, stihlebody, vyber si...

nefinka

no ved tomu nerozumiem, tuto aj neštudovanému človeku je jasné, o čo tu ide, tak si neviem predstaviť gynekologa, čo jej robí dokola ultrazvuk, popr. test z krvi na hcg a príde mu to uplne ok

xdanielax

okrem toho, aka je sanca aj keby sa do nej spravil ze otehotnie?? Isto, stane sa, ale ani to este nie je zaruka.

A este by bolo zaujimave sledovat, keby sa u dotycnej (vsak ja uz ani neviem ako sa vola .. ) raz prejavilo falosne tehotenstvo, ked si to tak namysla.

Maoam - mas nejaky tip na film? :)

Lulu2011

Maoam - ved to, uz davno presla cez hranicu normalneho strachu, jej by pomohlo jedine, zobrat ju a odniest na psychiatriu, ale doma pravdepodobne ani netusia, ze s nou nieco je

dobru chut :) my sme sa uz s muzom najedli pekne zdravo :)))