Koľko týždňov od otehotnenia?

Príspevok v téme: Koľko týždňov od otehotnenia?
sweetsandra

Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?

Maoam

no nam pisala, ze ju ziadny muz nechce, ale teraz vyslo najavo, ze je to vsetko uplne inak, ju muzi chcu, len od nej utecu, len co zistia, ze je mimo

Maoam

no ale chapes, ona ma 26r a mamicke musi pisat sms, ze je u kamosky, hoci je u chlapa na byte, zo strachu...to co je za choru matku???

Maoam

tak nebola som tam osobne, ale podla mna mierne despoticka matka urcite

Lucka mala kedysi nadvahu, rapidne schudla, sportuje kazdy den, je superzdravo, co je chvalyhodne, taka disciplina,ale je tam aj jasny perfekcionizmus, kazdopadne jej rodicia si velmi zakladaju na vzhlade a co vieme, je, ze bezne pocuvala od matky reci typu nezer, budes tlste prasa a podobne

ma uplne pomylene sebavnimanie, uz je davno velmi stihla a stale chudne, stale je so sebou nespokojna, no a tema muzi, celkovo jej pohlad na muzov, vztahy je patologicky, teda tak to vnimame

my sme jej uz v lete v nasej teme pisali, nech konecne vypadne z domu (ma 26 rokov), ale asi nechce, rodicia su dobre zabezpeceni, byvaju v dome, zahrada, vlastne auto, no a robi si doktorat, to viem, aj pracuje

xdanielax

nerozumiem potom, naco pri prijati na niektore studijne odbory ziadaju potvrdenie od lekara .. ked toto sa deje.

mimochodom, ja som za sibnutu (a zaroven vtipnu ) povazovala uz aj metodu "neoholila som si nohy" - ked si baba chcela byt ista, ze nic, ale toto je uz vrchol.
uz sem nepride.