Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?
Koľko týždňov od otehotnenia?
A to co je za choru dceru? Nema to riesit klamstvami.
no nam pisala, ze ju ziadny muz nechce, ale teraz vyslo najavo, ze je to vsetko uplne inak, ju muzi chcu, len od nej utecu, len co zistia, ze je mimo
no ale chapes, ona ma 26r a mamicke musi pisat sms, ze je u kamosky, hoci je u chlapa na byte, zo strachu...to co je za choru matku???
Asi sa boji, ze keby tej milej mamicke dopratala pangharta, tak ju vyhodi z toho pekneho domceka :-D
ale darmo sme jej vraveli, ze to patologicke domace prostredie ju nici, rodicia su pre nu sväti
tak nebola som tam osobne, ale podla mna mierne despoticka matka urcite
Lucka mala kedysi nadvahu, rapidne schudla, sportuje kazdy den, je superzdravo, co je chvalyhodne, taka disciplina,ale je tam aj jasny perfekcionizmus, kazdopadne jej rodicia si velmi zakladaju na vzhlade a co vieme, je, ze bezne pocuvala od matky reci typu nezer, budes tlste prasa a podobne
ma uplne pomylene sebavnimanie, uz je davno velmi stihla a stale chudne, stale je so sebou nespokojna, no a tema muzi, celkovo jej pohlad na muzov, vztahy je patologicky, teda tak to vnimame
my sme jej uz v lete v nasej teme pisali, nech konecne vypadne z domu (ma 26 rokov), ale asi nechce, rodicia su dobre zabezpeceni, byvaju v dome, zahrada, vlastne auto, no a robi si doktorat, to viem, aj pracuje
xdanielax-lenze lekar to nema ako zistit, ked baba sama o tom dobrovolne hovorit nebude..
nerozumiem potom, naco pri prijati na niektore studijne odbory ziadaju potvrdenie od lekara .. ked toto sa deje.
mimochodom, ja som za sibnutu (a zaroven vtipnu ) povazovala uz aj metodu "neoholila som si nohy" - ked si baba chcela byt ista, ze nic, ale toto je uz vrchol.
uz sem nepride.
V akom zmysela chore?
tak az tak vela neviem, ale urcite je tam minimalne sklon k PPP a chore domace prostredie