Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?
Koľko týždňov od otehotnenia?
ale co ked ju v noci vyzdvihne niekto, ona o tom nebude vediet? :-D
Keby to v 10 tom tyzdni bolo vidiet,plod,srdce preco tej zene neodhalil gynekolog tehotenstvo a vzdy ju poslal domov a az ked bola v 12 tyzdni zistil to?Ak si zopakujem este 4 testy a pride mi 3 menstruacia je to ok?
nefinka - podla mna bude aj tato fáza o chvilu si prelepí páskou dvere svojej izby, aby si bola istá, ze na "rande" ani nesla
kks ale vazne, si vezmite co to stoji...
inak neviem, ja mať takéto stavy, resp. kebyže viem, že po každom bozkávaní, nebodaj pettingu budem mat takéto stavy, tak by som sa chlapom na míle vyhýbala a nie sa bozkávala s kadejakými kamosmi
alebo aspon vypredaje povymetat :D akoze sila chodit do roboty, aby mala za co testy nakupovat :D
ja uz nemozeeeeeeeeem :-DDD tpch bozee ty si exotka
hej, ani nema sex a berie HAK, ma uplne uspate vajecniky, ale asi Boh do nej vlozil zrele vajicko a dovolil, aby bolo oplodnene pri pettingu s oblecenymi gatami a prelepenou p.cou...
:tpch - to som jej písala už včera, že na ultrazvuku by to bolo vidieť aj spolu s bitim srdca, to jej darmo pises
tak baby, ja by som za tie mesiace kupovania testov a HAK uz lezala na plazi na Madagaskare a kyvala vam