Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koľko týždňov od otehotnenia?

Príspevok v téme: Koľko týždňov od otehotnenia?
sweetsandra

Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?

Lulu2011

to nechaj tak, skor rozmyslaj, preco sa tebe stalo to, ze si z toho zošalela, to ta naozaj netrapi, ze si uplne skoncila ako troska? ze uz nezijes, ale prezivas?

Maoam

tpch, taky vyraz nepoznam, dakujem, zapisala som si :-)

ale to sme u nej badali aj v teme ohladne chudnutia, presne toto iste

tpch1

to sa chod opytat jej lekara, my sme pri tom neboli. A chod si vybrat kocik, budes ho potrebovat.
Maoam, tomuto sa hovori uplna neodklonitelnost myslenia bez akejkolvek moznosti korekcie, anozognozia.

Lulu2011

nie nebude to ok, lebo aj po 25 menstruacii si budes mysliet, ze si v tom, medzi tým ta zase niekto pobozk a zase bude drísty vypisovat

tpch1

kaslem na to, je to uz vybudovany blud a ten sa neda vyvratit ziadnym presviedcanim, len antipsychotickou liecbou sa moze mierne dezaktualizovat a potom s nim terapeuticky pracovat. Presviedcanim o opaku sa este viac utvrdzuje, preto sa to vola BLUD.
Takze jasne, urcite si tehotna, mas ho uhniezdeneho niekde v brusnej dutine mimo maternice a prides na to az vtedy, ked sa zacne odlupovat placenta a ty umries. A uz nebudes musiet kvoli matke chudnut, lebo budes mrtva.