Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?
Koľko týždňov od otehotnenia?
tpch :D
Ty si fakt svihnuta /a tvrdila som to uz asi pred dvoma mesiacmi/ alebo na nas robis nejaky vysinuty vyskum?
co, netesis sa? Vacsina zien sa tesi, ked cakaju babatko.
ved ti vravim, ze ta nema co trapit, ze si naozaj tehotna, co necitas? ANO, SI TEHOTNA!!! SI TEHOTNA! SI TEHOTNA!
Doma povedz-Mami, budes babka! a chodte vyberat dupacky...
Lenze ja to nemozem nechat tak,lebo ak sa to stalo tej zene,co ak ani moja gynekologicka by tehotenstvo v 10 tom tyzdni neodhalila?Mna trapi ten jeden test,nic viac.Ak by bol aj ten jeden negativny,tak to neriesim.
Inak toto je na antipsychotika, tu uz samotne AD nepomozu. A pri tychto bludoch casto ani AP. Mas posraty zivot a nechces to riesit. Takze ja sa vzdavam-ano, si tehotna, mas ho tam pricucnuteho niekde k crevam, aj napriek antikoncepcii a prelepenej p.ci pri pettingu, podotykam v obleceni, sa nejako uvolnilo vajicko, nejako sa spojilo so spermiou, ktora nejako preletela vzduchom od vtaka cez tvoju brusnu stenu do tvojho brucha, tam nejako ta spermia zanuchala, ze je tam zazracnym sposobom vzniknute zrele vajicko, tak isla spermia podla cuchu a nasla to vajicko a teraz tam mas decko, ktore gynekologicka este nikdy nevidela, hoci si v tretom mesiaci tehotnstva a mala si odvtedy dva normalne menzesy a tehotenske testy mas negativne. Ano, si tehotna, toto sa deje bezne.
Maoam - nechcem byt zlým prorokom, ale toto neskonci zrejme dobre :(
Lulu, ano, schudla 17 ci 18kg a ma uzasne miery, proste superstihla baba je z nej a stale sa vidi ako tucne prasa a neustale verklikovala to iste, nech si jej napisala cokolvek, proste nebolo mozne ju presvedcit o niecom inom ako o jej posadnutych presvedceniach, ktore o sebe mala
Maoam - aj v chudnuti jej drbkalo? uff