Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koľko týždňov od otehotnenia?

Príspevok v téme: Koľko týždňov od otehotnenia?
sweetsandra

Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?

VaMo

Opravujem sa - uz sa nepytam, ci si svihnuta, uz je to po tomto prispevku uplne jasne - a este k tomu aj tehotna...to je ake zle :-(

Maoam

vidite, baby, som vam vravela ze ziadny sex ani nebol a ta zatulana spermia z kvapocky lasky presla cez toaletny papier sama do maternice

Lulu2011

no tebe sa vzdy stane nieco, co budes riesit, lebo si to pritiahnes, mozno by ti pomohla liečba sokom, mal by ta niekto nabuchat uz naozaj

sweetsandra

Ano mala som 2 menstruacie,11 negativnych testov ale jeden pozitivny.Bola som na UZV 10 tyzdnov od toho dna.Co sa vtedy presne stalo?Boli sme v aute,chytila som ho za penis,bol vlhky a asi po polhodine som isla domov a utrela som sa tou rukou toaletnym papierom.Mohla som takto otehotniet?Ak nie,tak preco sa mi ukazala tenucka ciarka na Clearblue teste?Ja riesim toto.