Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?
Koľko týždňov od otehotnenia?
kks, ale si vezmite, ze mate jedno rande za rok, konkretne 12.12.2011, kde ste sa bozkavali v aute a letmo dotkli penisu a ostali ste tehotne, to je uz jake krute?
uz aj tak presvihla dobu, mohla mat to dieta aj skor :p
Alebo sa ti predstava dietata nepaci?
a aby si nemusela nabuduce zakladat novu temu:
Ked prehltnes pri fajke muzske semeno, tak tiez mas pre istotu par tehu testov v zasobe, lebo nikdy nevies...
ja sa nevysmievam, ja ti pisem to, co chces pocut-ze si tehotna. No tak si-a co? Mas 26 rokov a si tehotna, tak sa tes, je to idealny vek na porodenie dietata. Mama bude stastna babicka a vsetci budete veseli a spokojni pri pohlade na toho maleho tvorceka s dokonalymi rucickami a nozickami.
tpch - možno čaká dokonca dvojičky a bude mať naraz aj dievčatko aj chlapčeka:D
tpch - možno čaká dokonca dvojičky a bude mať naraz aj dievčatko aj chlapčeka:D
Nebolo to tu v takomto meritku, ale ten "rukopis" jej prispevkov sa jednoducho neda nevsimnut v akejkolvek teme :-)
Fakt mile vysmievat sa zo strachu inych ludi.
jasne, bez sexu a s HAK :-DDD aaaaaaaach ludia toto tu este nebolo a to tu uz bolo asi fakt vsetko