Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?
Koľko týždňov od otehotnenia?
a len tak mimochodom,nebozkavala som sa s niekym s kym si pisem,takze svoje dohady a svoje urazky si nechaj pre seba
lulu, neries :-D
Babatka narodene v septembri budu v znameni panny, cize poriadkumilovne tvory. Tak co, luckatucka, premyslala si uz nad menom?
no moja, nebavi, pisali sme ti tu cely bozi den, kazdy ti radil co najlepsie, ale nic ti bohuzial nepreslo do mozgu
Maoam - chlapec ma stastie, esteze tak
Maoam : Tebe to pripada asi velmi smiesne bavit sa na cudzi ucet,ze.
tpch1 : nikdy v zivote nechcem deti,takze asi tak.Najradsej by som bola neplodna.
ale ak si s dakym pisem mesiace cez net a potom sa stretneme raz za rok, tak ja by som sa asi velmi nehrnula do hladkania penisu...to je o com? bez vztahu, bez lasky, hned na vec pri tejto fobii??? kks
Maoam - no povedz, mna by sralo, ze v zivote by som sex nemala
Lulu, oni si pisali par mesiacov cez net, on zije v zahranici
Maoam, preco krute? Vselico sa stava. A babatko je radost, nie?
mna by zaujimalo, co za tepšáci s nou idu vonku, to sa im oplati taka, co ich chyti za pipika a potom zducha domov? v 26 rokoch? a potom im vypisuje 20 mailov denne, ze dufa, ze sa nehnevaju, ze nic nebolo? musi posobit ozaj doveryhodne...tichy blazon, najhorsi blazon