Koľko týždňov od otehotnenia?

Príspevok v téme: Koľko týždňov od otehotnenia?
sweetsandra

Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?

tpch1

pozri moja pekna, neviem, co teraz riesis. Cely den vypisujes, ze si tehotna a ked ti napisem, ze OK, tak si tehotna, tak sa ti zrazu vysmievam. Celkom dobre nechapem, o co ti ide. Nechces deti-a co? Porodis, zahodis, ides dalej.

sweetsandra

Keby toto pisal niekto iny,tak by som sa ani v jednej vete danemu cloveku nevysmievala a nerobila si srandy.Vy mate pocit,ze je to smiesne,ale je to urazajuce.

tpch1

luckatucka, najlepsia prevencia pred otehotnenim je netrtkat. Ani v aute, ani nikde inde. Zabudni na chytanie vlhkych vtakov a budes mat pokoj v dusi.

sweetsandra

Maoam : asi Ta sklamem ale mylis sa,nejde o daneho cloveka,s ktorym si pisem.Pises tu o mne ako keby som bola tvoja kamoska,ze zije v chorom domacom prostredi atd.som aka som ale neposudzujem ludi a vobec ich neanalyzujem cez net.Neviem preco to robis ty mne,ved ma nepoznas,je to krute,velmi.Paralelne dvoch?Si normalna?Nikdy som nepisala,ze s dotynym chodim alebo co.Tak si prosim nevymyslaj.

Lulu2011

ked nepomohlo ani normalne, mile slovo co cakas, ani jedna z nas nie je nejaka hnusoba s cielom skodit, realne ti vysvetlujeme, co by bolo najlepsie, ale ked chces trpiet, tak trp

baby aspon sme si pokecali, tak co :)