Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?
Koľko týždňov od otehotnenia?
Lenze co ten jeden test?Mna to znepokojuje,chapete?Ja neviem prestat na to mysliet.Snazim si realne povedat,prestan,spamataj sa,ale nejde to.Chapete ma?
apropo styk, ty si ziadny styk nemala
Nejde o to co chcem vidiet,chcem pravdu nie utahovanie si,vymyslanie a hlupe prispevky,porodis zahodis atd.
Ked ti napiseme, ze nie si tehotna, tak nesuhlasis.
Ked ti napiseme, ze si tehotna, tak sa poburujes, ze ta urazame.
Tak co chces vlastne pocut?
Sedela si v aute mala si izolepu na p.ci, drzala si v ruke mokreho vtaka, uzivas antikoncepciu. Mala si dve normalne menstruacie odvtedy, gynekologicka ti povedala, ze v maternici nemas nic.To su fakty.
Napis, aky zaver si z toho zelas vyvodit.
PRECO SA NELIECIS, KED TRPIS UZKOSTAMI A PANICKOU PORUCHOU????
Co je urazajuce?Ze mi tu pisete aka som,ze som na hlavu a pod.,potom mi tu vypisujete ze som urcite tehotna.Viete co to vyvolava?Len vacsi utvrdzujuci pocit a myslienky,ze ano ak si to myslia aj ostatni urcite budem tehotna a potom to vyvolava len dalsie depresie,uzkosti a stavy paniky.Viem,ze Vy,realne zmyslajuce zeny,to nikdy nepochopite.Ja to beriem,neda sa to.Lebo kazda normalna zena pohopi,ked jej gynekologicka 1O tyzdnov od styku povie,ze nie je tehotna a este k tomu ja som styk nemala.Ja tomu vsetkemu rozumiem,chapem to,viem ze sa to neda.Mna len znepokojuje ten jeden test,preto sa trapim.Rozumiete tomu?
tak co si vlastne chcela vidiet napisane?
a to, ze mas despoticku matku ti pisem uz od leta, moj nazor poznas, za nim si stojim odkedy ta poznam z tohoto fora
ale tiez nechapem, preco tu mas pät nickov, ci kolko
pisali sme ti sem velmi slusne prispevky, ale nereagovala si na ne
preco s tym nic nerobis? preco sa neliecis?
Maoam : nic take netvrdim a prajem ti len to naj.Viem ze sa to neda pohopit,pripada vam to vsetkym ako zabava alebo ja neviem co.Ved najlepsie sa kritizuju ini a hlavne ludia ktorych clovek nepozna.Neviete co je to panicky strach a zelam vam nech to nikdy v zivote nezazijete.Mate svoje zivoty,urcite tiez nie bez problemov a ak by sem ktorakolvek napisala nieco take,nedovolila by som si napisat,hej si tehotna,chod kupovat vybavicku,das na adopciu a pod.Je mi z toho vsetkeho do placu.