Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koľko týždňov od otehotnenia?

Príspevok v téme: Koľko týždňov od otehotnenia?
sweetsandra

Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?

nefinka

tu je vysvetlenie toho jej jedného pozitívneho testu:
Isla som k nej kvoli tomu,ze z 11 negativnych testov sa mi na jednom kde sa ma zobrazit plus a minus,po viac ako 10 minutach naznacila jemnucko ciarka na plus.Neviem ci to nemohlo byt aj nasledok toho,ze ked do 5min.sa mi zdalo ze ta minus ciarka nie je velmi silna,tak som namocila test este raz do mocu.No z toho isteho som si urobila hned aj iny test najcitlivejsi a bol negativny.

tpch1

tehotenske testy sa nikdy nemylia. Takze mame 11 negativnych a 1 pozitivny test. Co je v tomto pripade logicke? Nic. Ak sa testy nikdy nemylia, potom nemozes mat 1 pozit. a 11 negat., museli by byt bud vsetky pozitivne alebo vsetky negativne. Tak nam ostava tvrdenie, ze testy sa mozu mylit. Takze mame opat 1 slabucko pozitivny a 11 negativnych. Takze otazka znie, ktre sa mylia-tych 11 negativnych alebo ten jeden slabucko pozitivny? Asi tie negativne sa mylia. Gratulujem mamicka.
Ak ty mas psychicky pomahat chorym ludom, alebo psychicky nalomenym ludom, mala by si si na dvere dat cedulku VSTUP LEN NA VLASTNE NEBEZPECENSTVO.

sweetsandra

Teraz bez srandy a uplne vazne.Ak bol mokry,ja som ho hladila,asi 5min.Potom som o polhodinu prisla domov,isla som na toaletu a tou rukou sa poutierala toaletnym papierom,na 100% sa takto neda otehotniet?

tpch1

si tehotna, si tehotna, si tehotna.
Ak sa ti stupnuje strach z tychto slovicok, tak dufam, ze sa ti vystupnuje tak, ze urobis nejaku kravinu a konecne sa dostanes tam, kde ti mozno pomozu. Ty vies, kde to je, nie si blba. Pochop, ze nekonecne uistovanie od druhych o tom, ze nemozes byt tehotna, tvoj problem nevyriesi.
Takze ano, mozes byt tehotna a pravdepodobne aj si. Stavaju sa vselijake prihody a zazraky. Cakas dieta, zmier sa s tym. a chod si dat vypisat tehotensku knizku, inak nedostanes porodne.

Maoam

preco neodpovedas na otazku, preco sa neliecis, ked vies, ze trpis uzkostami, depresiami a panickymi atakmi, si vystudovana psychologicka, takze vies, ze sa mas ist liecit, ked tymto trpis a budes moct viest ovela normalnejsi zivot

Lulu2011

nie, nerozumieme preco nejst na psychiatriu, nie je to NIC PONIZUJUCE, nerozumies, ze by ti bolo lepsie? aj ja som brala AD a nehanbim sa za to