Koľko týždňov od otehotnenia?

Príspevok v téme: Koľko týždňov od otehotnenia?
sweetsandra

Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?

Lulu2011

ale vieme sandra, ver tomu, ze horsi je strach vstat s tým, ze mas 10 euro do vyplaty, ktora je o 2 týždne, je to ovela horsi strach ako to ci s HAK mozem byt tehotna, ked som chytila vtáka rukou

tpch1

urob si radsej 100 testov-4 dni kazdu jednu hodinu jeden. A kazdy namoc do mocu aspon 3krat, aby si mala istotu.
Jedina istota je smrt.

sweetsandra

Ublizim si,pretoze co ak som tehotna ale gynekologicka na to neprisla?Bola som u nej 10 tyzdnov od dna kedy som mohla otehotniet.Bojim sa toho,velmi.Neviete ake je ist spat a vstavat so strachom.

nefinka

sak chod za gynekologičkou a povedz jej že chceš ísť na potrat a potom ťa ona pošle konečne tam, kam patriš - za psychiatrom

sweetsandra

Takze po skonceni dalsej menstruacie mam ist ku gynekologicke opat?To uz bude 12 tyzdnov od toho dna.Ved mi normalne prosim odpiste,prosim.Ak si urobim este napr.o tyzden dalsich 5 testov a budu negativne,je to ok?