Koľko týždňov od otehotnenia?

Príspevok v téme: Koľko týždňov od otehotnenia?
sweetsandra

Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?

tpch1

tak si pred vysetrenim nedas vaginalny krem, das si ho az potom, ty truba. No a ked to bude 12 tyzdnov, tak ti neostava ine, len ten kocik vyberat.

sweetsandra

Lenze v stredu mam dostat dalsiu menstruaciu a teraz beriem tabletky a vaginalny krem na bolest vajecnikov do posvy,ktory mi predpisala gynekologicka a za ten cas nemozem absolvovat vysetrenie.A v stredu pocas menstruacie to uz nie je mozne a po menstruacii v pondelok,to uz bude 12 tyzdnov.

sweetsandra

Vtedy nie,ale hned ked som prisla domov,isla som na toaletu a utrela som sa toalentym papierom.Hned vtedy som sa zlakla a nadavali si,ze som sprosta,ze som sa poutierala.Keby som sa neutrela,nebala by som sa.

sweetsandra

Vy si myslite,ze mi riadne sibe.Ja viem realne,ze som sa nemilovala.Ale cim viac sa tym zaoberam,tym viac sama seba presviedcam,ze mozem byt tehotna.Chapete ma?Viem,ze to nie je mozne ale zaroven sa bojim,ze ked to nebudem sledovat a budem normalne zit,tak si to neskoro vsimnem a uz bude neskoro.

tpch1

Vsak chod za inym gynekologom a zaplat si extra vysetrenie a vypisanie ziadosti o interupciu. A porozpravaj mu o tom, ako si otehotnela a nikto na to nevie prist, ze si tehotna-ani testy, ani tvoja gynekologicka, dokonca ani ten chlap, ktory by mal byt otcom, nevie, ako si mohla otehotniet, kedze ste spolu nespali a beris antikoncepciu. On ti urcite to tehotenstvo zisti.