Koľko týždňov od otehotnenia?

Príspevok v téme: Koľko týždňov od otehotnenia?
sweetsandra

Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?

tpch1

a ked ja citam tie ch.joviny, ktore tu vypisujes ty, tak mam tiez chut sa zabit, ze nieco taketo debilne ma vystudovanu psychologiu a este si robi aj doktorat a len tu otravuje s chorymi vymyslami!!!
Ty si myslis, ze ked si das ten krem o 3 hodiny neskor, tak zdochnes? Co je dolezitejsie pre teba-na minutu presna aplikacia nejakeho debilneho kremu, alebo vylucenie tehotenstva, s ktorym tu zasieras forum cele dni??? Ty hlupana, daj si opravit hlavu a potom sukaj!!

Lulu2011

preco by sme sa mali tesit? a tak ti poviem, ze zbytocne sa budes kántrit, ty uz mrtva davno si, tvoj neopodstatneny strach ta davno zakopal pod zem

Lulu2011

teraz si naplno uvedomujem, ake to maju psychiatri tazke, ked k nim dovlecu takeho blazna a ten si hudie svoje, inteligencia zmrazena pod vplyvom bludov

sweetsandra

Nnenadavaj mi a ten krem sa aplikuje vaginalne kazdych 12 hodin.Takze nie j mozne nedat si ho.Beriem ho do stredy.Si myslis,ze tvoje komenty si tehotna,si tehotna,budes kocikovat atd.ze mi to robi dobre?Fakt mas ten pocit.Ked si toto od Teba citam mam chut zabit sa.

sweetsandra

Ok,nie som tehotna.Musim zacat normalne fungovat.Chapem to.Lenze stale myslim na ten jeden test.Urobim si 5.3,to bude 84dni od toho dna este 2 testy a potom 10.3 si urobim este ten digitalny test.Ak dostanem menstruaciu a tie testy budu negativne,uz nemusim nic riesit?