Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?
Koľko týždňov od otehotnenia?
no fajne tpch, len ju tam neposielaj, aby dalsich otravovala psychotickými predstavami, radsej nech napise do Brava Girl, ked som mala 12 som citala na dvojstrane take veci a vtedy som sa dozvedela, ze zo spermii na ruke sa otehotniet neda, mozno sa len treba vratit do predpubertalnych cias
Ved Ty tu nie si zamestnana profesionalna poradkyna.Si dospela,rozumna zena,tak nechapem preco ma tak urazas.Nikdy Ti neprajem taky strach,take domyslanie.Nevies ake to je.
chod na forum pre tehotne, tam si najdes niekoho, co bude ochotny s tebou riesit tvoje vymysly. Zabijas cas vsetkych ludi, ktori sa ti tu snazili nieco rozumne napisat. Mam si ho dat preplatit podla hodinovej taxy, aku mam v praci? Si ochotna mi to zaplatit??? Plus priplatok za nocnu sluzbu a vikend,hlupana.
tpch1 : co som ti urobila?ved nepisem nic zle na tvoju adresu,keby si mala ty taky problem napisem ti uprimne a nic urazajuce.preco mi pises take veci?
Maoam : viem,ze som Ti nesympaticka.Pochopila som to a asi som ja pre Teba hlupa,nesamostatna,sprosta tupana.V pohode.Mozes mi povedat cistu pravdu ja sa neurazam.
Bodaj by si mala v brusisku aspon troch malych parazitov a musela sa o nich starat do konca tvojich dni.
ty ma otravujes! Len ty a nikto iny! Ja ma dovod zabit sa rovnaky ako ty, hlupana...
Moja mamka nie je debilna.Ak tak len ja,takze mi neurazaj rodicov.Ja Ta tiez neurazam,tak naco si taka nastvana?
tpch1 : dakujem,za krasne nadavky.Ty nemas dovod zabijat sa.Na toto forum ma pravo pisat kazdy,neviem co Ta tak rozculuje.
konecne urob jedinu normalnu vec, ktoru urobit este mozes a neotravuj s nezmyslami! Seriem ja na tvoje debilne strachy aj na tvoju debilnu mater a tvoju buducnost!
Keby si sa mne do ruk dostala, dam ti elektrosoky bez anestezie, ty tupana.