Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koľko týždňov od otehotnenia?

Príspevok v téme: Koľko týždňov od otehotnenia?
sweetsandra

Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?

sweetsandra

Lulu : prijimam rady.Prepac mi,nezasluzite si ani reagovat na taku kravu ako som ja.Keby som zomrela,vsetci by boli stastnejsi a bol by tento svet krajsi.

tpch1

Ja by som bola uplne stastna, keby si mi nepokazila dnesny vecer. Takze si mi dlzna, moja, dost vela. Dufam, ze budes rodit aspon 12 hodin. Mozno ta oplodnila nejaka nadprirodzena sila :-DDD

Lulu2011

Maoam - neblazni :D sup sup pozerat film :)

a naozaj sme tu minuli vela energie, no zial aj take veci sa stavaju, ze cloveku nepomoze nikto, lebo to proste nejde, kto neprijima rady, nemoze mu byt ani poradene

sweetsandra

tpch1 : take veci dospely clovek nenapise.Prepac ak som Ta niecim nahnevala,urazila.Naozaj prepac,som krava,hlupana ja viem,nenavidim sa a chcem zomriet.

sweetsandra

Tak toto je sila,nenapisala by som taketo vety nikdy nikomu.Dufam len,ze Ty si stastna a mas milujuceho priatela.
Maoam : nikdy by som si nedovolila o cloveku povedat,ze je bestia.Nemusim byt kazdemu symapticka,nemusi ma mat kazdy rad,to je normalne.Prepac,ak som Ta niecim urazila,nejako sa Ta dotkla,nechcela som.Mrzi ma to,prepac mi.

tpch1

maoam, zelam ti prijemny zazitok s hororom. Nic nemoze byt horsie, ako je "diskusia" s touto blbou chorou babou. Zabity cas. Aj tak je tehotna, hehe.

Maoam

tpch, to je nic, my sme sa jej venovali v inej teme od leta minuleho roku a nic z toho

ako vidis, som za najhorsiu bestiu

tpch1

ale stracala som s tebou moj cas, ktory som mohla vyuzit pre seba a to si mi dlzna, ty krava. Si tehotna, tehotna, tehotna a mater ta vyhodi z domu, lebo to bude panghart bez fotra. A skoncis v azylovom dome a budes mat na krku nenavidene decko. To si chcela pocut? tak to tu mas. A daj uz pokoj s tvojimi bludmi, ok??