za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat

Simusaaas

Ja užívam Panadol raz do mesiaca ked ma neskutočne boli brucho počas menzesu alebo ked som chora a citim sa fakt zle... inak sa snažim tomu svinstvu vyhnut... Panadol vraj nedráždi žaludok, no mne je vždy na vracanie.. účinkuje rýchlo, ale strašne uspáva a cítim sa po nom ako zdrogovana :D asi je to tým, že silnejšie lieky som ešte nebrala...klop klop :)

sajmilinka

mne nikdy neublížili, zakaždým mi len pomohli od horúčky a od bolesti. lepšie ako mať horúčku neviem koľko a ak si spomínate tak kedysi sa na horúčku aj umieralo, môžeme byť radi, že teraz máme lieky vďaka ktorým tá horúčka ustúpi

danena

Aha, prepáč, ja že po akej dlhej dobe si dávaš ďalšiu. Lebo som sa zľakla, že to by si sa za chvíľku predávkovala. By si musela mať iné spaľovanie

Antisexx

Fuj ibuprofen uz nikdy viac. Akurat na zaciatku roka som si ho dala a tie vedlajsie priznaky asi vsetky, nestalo to za to. Hnacka vracia zimnica ze som ani natukat heslo do mobilu nevedela, ... rieste to radsej miernejsimi liekmi alebo chodte hned lekarovi

eviku777

Ja si myslim ze je to individualne a casy ktore ti niekto napise priblizne, ja napr Paralen cca pol hodina, ibalgin u mna 45-60 minut, Nurofen 15-20 min. neviem cim to je ale ja to mam tak