Jablčny ocot

evaa

caute kočky. Kupila som si jabl ocot. ja viem ze urcite je to tu uz niekde zahrabane - spominane:) ale mohli by ste mi to "vysvetit" "nanovo" :-) Ze: :-)
mam ocot a ako ho mam vlastne pit? to si mam chlupnut z flase alebo aj niecim riedit ?? :)
Dakujem za °pOmOc° !!! Eva

paraska

Ja som tiež užívala jablčný ocot dosť dlho ale som nevidela žiadný efekt chudnutia.Aj som cvičila .Ja som mala zas opačný efekt mne po jablčnom octe začal apetit.Tak potom neviem .

niuska

ja som jablcny ocot pila ked som bola trosku mladsia a davala som si ho aj do jogurtu a tak a dost vyrazne mi to pomohlo!!!problemy som s nim nemala ziadne.este som ho skusala aj tak asi rok a pol dozadu dlhodobejsie a za pol roka som bez zmeny stravovacich navykov schudla s s tymto octom skoro 6 kg.takze jednoznacne odporucam.ale nefunguje"len tak"ze to pijete a dalej sa prezierate!trosku dietu drzat musite;o) a ja uz teraz tu chut ani nevnimam.dokonca mi to chuti,aj ked zo zaciatku sa mi z toho obracal zaludok ,z tej vone:o)

samko r.

V rozumnej dávke určite neuškodí. Ináč, veľmi dobré na schudnutie sú rajčiny. Keď budeš mať hlad, zasýtia a spaľujú.

ivka2

samko a ak budem pit mineralku s citronom???...lebo jablcny ocot je fakt humus , ale uvazujem ze si nakupim citrony a budem pit vodu s citronom..mam taky pocit ze minuleho roku v lete mi pomohli...mozu aj poskodit?

samko r.

Jablčný ocot používajte len namiesto vínneho octu napríklad do šalátov a pod. Všetko kyslé používané nad mieru rozhádže žalúdok.