Skusal to niekto? Ake s nim mate skusenosti? Pomaha chudnut?
Jablčny ocot
caute kočky. Kupila som si jabl ocot. ja viem ze urcite je to tu uz niekde zahrabane - spominane:) ale mohli by ste mi to "vysvetit" "nanovo" :-) Ze: :-)
mam ocot a ako ho mam vlastne pit? to si mam chlupnut z flase alebo aj niecim riedit ?? :)
Dakujem za °pOmOc° !!! Eva
ja som jablcny ocot pila ked som bola trosku mladsia a davala som si ho aj do jogurtu a tak a dost vyrazne mi to pomohlo!!!problemy som s nim nemala ziadne.este som ho skusala aj tak asi rok a pol dozadu dlhodobejsie a za pol roka som bez zmeny stravovacich navykov schudla s s tymto octom skoro 6 kg.takze jednoznacne odporucam.ale nefunguje"len tak"ze to pijete a dalej sa prezierate!trosku dietu drzat musite;o) a ja uz teraz tu chut ani nevnimam.dokonca mi to chuti,aj ked zo zaciatku sa mi z toho obracal zaludok ,z tej vone:o)
Tak, to je v poriadku. A máš to bez konzervačných prísad.
zabudla som napisat ze ja som ,,zjedla,, tak v priemere jeden citron na den....samozrejme vytlaceny v mineralke...
ok, tak odskúšam aj paradajky:)....ale citrony su asi lacnejsie:)...
V rozumnej dávke určite neuškodí. Ináč, veľmi dobré na schudnutie sú rajčiny. Keď budeš mať hlad, zasýtia a spaľujú.
samko a ak budem pit mineralku s citronom???...lebo jablcny ocot je fakt humus , ale uvazujem ze si nakupim citrony a budem pit vodu s citronom..mam taky pocit ze minuleho roku v lete mi pomohli...mozu aj poskodit?
Jablčný ocot používajte len namiesto vínneho octu napríklad do šalátov a pod. Všetko kyslé používané nad mieru rozhádže žalúdok.