Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jablčny ocot

ap2

tiez som pila jablcny ocot asi pol roka a vysledky ziadne.Takze tomu uz neverim ze schudne 6-12kg.samozrejme ze som mala upravenu stravu aj pohyb!!!

miloš

ocot sa predsa nepije samotný... do pohára s vodou dáš lyžičku octu a lyžičku medu, alkebo ho môžte pridávať do polievok, prívarkov, omáčok, pácov k mäsu ...

brunca

inak neriedeny jablcny ocot na lacny zaludok posobi ako kyselina a pekne dodrbe zaludok. neviem ako to niekto dokaze pit,je to hnus.

neznáma

počúvajte...no...a v akom pomere sa to pije?lebo inak je to riadny kentus...veď som sa skoro pošablila...a to som si hovorila,že je to malinovka,aby som netykovala...

sybila

A to ste ešte nepočuli o jablčnom octe v tabletkách. Síce som moc neschudla ale má aj iné účinky na cholesterol, má veľa vitamínov, minerálov a enzýmov. Ja by som moc neodporúčala pitie jablčného octu.

dasenka123

ahoj, chcem sa spýtať na dávkovanie.... čo okrem sladkostí a mastností treba odstrániť? je nejaké jedlo ktoré sa nemôže vôbec a tak?...máte to niekto odskúšané? trebalo by mi odstrániť takých 10kg a diétami sa nejako nedarí..... ďakujem!!!

tina

Zdravim, no ja pijem jablcny ocot uz peknych par rockov a nemozem nan povedat nic zle... jedna vec je kupit ho v obchode, druha vec je urobit si ho doma, robievame ho doma 10 rokov kazdu jesen a mozem vam zodpovedne povedat, ze je uplne nezavadny...teda ten doma robeny, za predavany v obchode nerucim!!!

kukučka

všetko je to o tom, či tomu veríte alebo nie, čiže o vašej psychyke.nejde len o to, že pijete ocot, ale hlavne o to, ako sa stravujete.nemyslíte si, že ked sa budete napchávať a piť ocot, že vám to nejako pomôže.treba obmedziť sladké, slané, mastné jedlá a kilečká pôjdu dole samé.držím palce, mne sa podarilo za dva týždne schudnúť 5 kg a som spokojná...