Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jablčny ocot

71gloria

2 čl jablčného octu v jednom pohári vody piť 1-3 razy denne, ničí to škodlivé hnilobné baktérie v črevách.

brunuska

ivka2 ADIPEX je anorektikum-mimochodom bol zakazany jeho predaj-zrejme vedeli dobre preco! posobi na nervovy system- tlmi pocit hladu.

brunuska

Dami pri uzivani ADIPEXU sa velmi zahravate so svojim zdravim !!! mozno nema niektora z vas pri jeho uzivani ziadne negativne ucinky-staci pockat- dostavia sa! nepochopim o co vam ide- to chcete mat mensiu rakvicku???

ivka2

adipex...co to je????????v jednej teme som si vsimla ze tu niekto pisal ze mal smrtiace ucinky????vlastne na co by mal sluzny ten adipex???

ada35

NO JABLCNY OCOT JE FUUJ KTO TO PIJE A VYDRZI SA PRI TOM TVARIT V POHODE TAK KLOBUK DOLE ALE JA BY SOM KUPILA ADIPEX AK TAK NAPISTE NA BUCANY@GOLEMTECH.SK

ivka2

no ludia..dnes som odskusala k mojmu chudnutiu pit aj jablcny ocot..tak vam poviem ze je to riaden humus:)))budem musiet pokracovat v chudnuti bez octu...vzkladam klobuk dole kto ho dokaze pit....ja dokazem zjest citron, nerobi mi to problemm, aj pit vodu s citronom..ale vodu s tym octom som fakt nedokazala...

liv

ale ano, ja som ho pila a ucinok? bolo mi z neho tak zle, ze som ani jest nechcela....takze ucinkuje to :)
...da sa to prezit ako dressing v salatoch, zriedeny s vodou je fakt hnus, ak tam pridas cukor, zabudni, ze schudnes ..