Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zivot bez deti?

Súvisiaci obsah

ladida

no ja som pribrala do 10 kg s oboma synmi a polroka po porod som uz bola v povodnej forme,prsia nie su take,ako boli v 20tke,ale to je minimalna dan,ktoru mozem zaplatit za dva nove zivoty. aano-moze byt postihnute,moze z neho vyrast vrah..ale ak nic v zivote neriskujes,nic neziskas:(

čerešňa

smajliQa toto nemôžeš myslieť vážne ?! Tie uvedené dôvody, prečo sa obávaš mať deti sú hrozné. Však to nemôžeš vidieť takto jednostrane.

- sa mi vytahaju kozy - blbosť ! toto nebýva pravdilom, mnohým ženám sa zväčší poprsie

- priberim 500 kil - to Ti kto povedal? ak máš chlapčenskú postavu, po pôrode sa Ti pekne zaokrúhli a budeš pre mužov príťažlivejšia, ak si budeš dávať pozor na stravu a budeš mať dostatok pohybu, nehrozí nadváha, či obezita

- nevyspym sa 3 roky v kuse - len prvý rok to bude slabý spánok, potom sa vrátiš do starých koľají

- zostarnem - práve naopak, ženy pôsobením hormónov počas tehotenstva viac mladnú ako starnú

- kazdy den sa budem strachovat ci je vsetko ok - bez detí sa budeš strachovať ešte viac a to hlavne o seba, lebo ak budeš sama a bez zmyslu života, hrabne Ti z toho
...... a keby aj, vari by Ti nestálo za to, prekonať toto všetko kvôli obrovskej radosti z vlastných detí? Sa opýtaj žien, ktoré dlhé roky túžia po deťoch a neboli im dopriané. Tie by Ti vedeli rozprávať.

- ide nechutna doba

- stale len pocuvat vreskot a podobne

- moze sa narodit postihnute

- a mam toho milion co by som mohla napiat

smajliQa

ladida...
ja sa napriklad nebojim, ze by som ich nevychovala...
ja viem ze by som mozno bola dobra mama... a hlavne moj priatel by bol skvely otec,,, ale ja si neviem predstavit ze:
- sa mi vytahaju kozy
- priberim 500 kil
- nevyspym sa 3 roky v kuse
- zostarnem
- kazdy den sa budem strachovat ci je vsetko ok
- ide nechutna doba
- stale len pocuvat vreskot a podobne
- moze sa narodit postihnute
- a mam toho milion co by som mohla napiat

ladida

moj nazor,tvrdit,ze mat deti je sebecke je blba vyhovorka.ano,zijeme v tazkej dobe,ale ja som stastna a vdacna mojim rodicom,ze zijem.mam dvoch malych synov,ktori dali vsetkemu v mojom zivote vacsi zmysel!deti nie su zle a otravne-nie,ak sa im venujete.ak ich niekto nechce,nechapem-ale respektujem,kazdy ma ine priority v zivote.osobne predstava,ze sa vecer vraciam z prace do prazdneho bytu mi pripada velmi smutna.

vebe

Nuz, nech sa riadi kazdy svojimi pocitmi. Ono ako sa hovori, nikdy nehovor nikdy a myslim si ze co sa tyka deti to skutocne plati. Clovek sa meni a meni sa aj jeho postoj k veciam. Ked mame 20-30 svet sa toci okolo nas, vsetko je take super. Pride tych 40-50 no a zistime, ze ten svet sa toci uz okolo tych druhych, clovek sa viac zamysla nad zmyslom toho co robi, kam vlastne kraca. Keby som teraz nemala svoje deti, neviem ci by ma praca, ci nejaka dovolenka ci cokolvek ine dokazalo naplnat tak, aby som bola spokojna. No ale kazdy to citime inak. Nic mi nenahradi ten pocit ked sa aj teraz moja velka dcera v sobotu rano dosuchce ku mne do postele a len tak kecame