Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zivot bez deti?

Súvisiaci obsah

Maoam

ladida, kde som pisala, ze si blba pipka? vidis, aj toto mi podsuvas

fakt mam nechapacky pri takychto vetach od teba

mozno zijes v okoli, kde ti ludia zavidia, ze si zabezpecena alebo ze si mozes dovolit au-pair a aj sa popri detoch venovat fitku a konickom

ale preco by som ti mala zavidiet aj ja? :-)

fakt nechapem

Maoam

ladida, ja ti nemam co zavidiet

nenapada ma ani jedna vec, ktora by u teba bola hodna zavisti

skor ma zaraza, ze vzdy podsuvas ludom veci, ktore nie su pravda a automaticky vychadzas z toho, ze to tak je :-)

vnimam ta ako velmi egocentricku osobu a svoj nazor ani nezmenim

ladida

maoam,aj ja pracujem s 90% zenskou klientelou:) a kedze mam sestru,ktora je na tom financne uplne inak,viem ako to bezi.to,ze som financne zabezpecena neznamena,ze som blba pipka:)len tolko k tomu.svoje deti vychovavam ja,to,ze na pol uvazku pracujem a mam babysitter ti nedava pravo sa nado mnou pousmiat.a ak ano,tak je to asi len z tvojej strany zavist,ze mam zivot,aky som vzdy chcela.

piktogram

hm, ladida.. mozes sa ta spytat, preco si chcela mat deti? ak sa nemylim (samozrejme, moze to byt aj opacne), tak si ich zrejme chcela preto, aby si na starobu nebola sama..

a nie je to tiez nahodou sebecky dovod?

poznam nejednu zenu, ktora mi povedala, ze chce deti, lebo nechce ostat na starobu sama. prip. chce niekoho, kto sa na starobu o nu postara..

nie je toto nahodou tiez sebecky dovod?

niektore odpovede zneli aj: aby mal kto na moj dochodok robit..

nie je toto nahodou tiez sebecky dovod?

pretoze za vsetkymi tymito dovodmi z mojho pohladu vidim iba jedno velke JA.

p.s.: mimo to, tiez som nazoru, ze ako "dobre zabezpecena" nemas paru o tom, ake to je triast sa kazdeho noveho dna, lebo nevies co svojim detom das do ust. mozes tu prskat kolko chces, osocovat kolko chces.. nastastie tvoj nazor nic nezmeni. zmier sa s tym.

Maoam

ak pride otazka, ODKIAL teda viem, ako to casto bezi, ladida, robila som viac rokov s vylucne zenskymi klientami a tym padom som bola svedkom mnohych velmi smutnych osudov a tento pripad, ktory som tu opisovala, ako to bezi, je bohuzial v praxi velmi casty

takze treba sa pozriet aj dalej ako po svoj vlastny nos a trocha pozorovat, ako to bezi aj okolo nas, nielen u nas

realita je taka, aka je a bohuzial miliony zien su na tom velmi zle a su na vsetko samy

Maoam

ladida, tak po tom, co si napisala, sa mozem len pousmiat, pretoze vobec nevies, o com tocis

ako zena, ktora je velmi dobre zabezpecena a ktora nevychovava svoje deti sama NEMAS predstavu o tom, ze ine zeny to mozu mat aj inak

vzala si to velmi osobne a neuvazujes o tom sirokospektralne, ale len zo svojho uhla pohladu a tym padom niet o com

ja osobne deti mat NEMOZEM (zo zdravotnych dovodov), ak to tak velmi chces vediet

to je MOJ osobny dovod

a na muzov sa nemam preco vyhovarat

ladida

maoam,tak podla vasich nazorov to vyznieva tak,ze kazdy,kto sa rozhodne mat deti je nezodpovedny!ok,ja som financne velmi pekne zabezpecena,ale ako sumec napisal,namusis byt milionar,aby si detom zabezpecil pekne detstvo! ani ja som ako dieta nebehala v nike teniskach a nevozila sa v autosedacke v medaku! zato to nazyvam vyhovorkami,ved ak nechces vychovat paris hilton,nepotrebujes statisicovy plat!myslim si,ze kazdy pracujuci par to utiahne.skor je to o sebectve-nechcem obetovat pohodlie,peniaze,cas....ale nie je na tom nic zle,iba to,ze jediny,kto tu priznal farbu bola smajliqua!ostatne sa vyhovarate na romske osady a nahovno muzov:)