Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zivot bez deti?

Súvisiaci obsah

sumec1977

Ako svine do hrantu... :-)
Moje IQ je normálne. Treba vedieť čítať aj medzi riadkami, nikoho neodsudzujem, iba konštatujem že ľudia majú až priveľmi veľké nároky, či už na seba alebo spoločnosť. Ľudia sú stále nespokojný a stále za niečim utekajú, chýba im pokora a ohľaduplosť voči sebe aj ostatným.

Maoam

a este dodam, ze paradoxne praveze ti velmi zodpovedni a uvedomeli ludia sa v dnesnej dobe rozhodnu deti nemat (najmä zeny) a ja sa im vobec necudujem

nemyslim si vobec, ze je to sebecke, co ked ta zena nikdy nestretne partnera, s ktorym sa da mat deti a nie ostat po roku na dieta sama, alebo v dnesnej dobe, ked je neiste uplne vsetko a vsetko drahe ako slak

to je velmi ale fakt velmi komplexna tema a je primitivne zenu odsudit len preto, ze sa rozhodne dieta nemat

kazda jedna, ktora sa takto rozhodne, MA NA TO SVOJE DOVODY (od zdravotnych, cez osobne, partnerske, financne az po ostatne)

Maoam

sume, no jo, hlavne miliony chlapov su 'nesebecki', ked sa spakuju a nechaju zeny same s deckom alebo aj viacerymi detmi, ze?

o tych nehovori nikto nic, ako keby bola otazka ci mat alebo nemat deti len cisto zenska otazka

SmajliQa a ostatne baby su aspon uprimne a vyslovili to, co si myslia miliony zien, ibaze nemaju odvahu si za tym stat, lebo by ich okolie a spolocnost zlyncovali

taka je pravda

lost

sumec1977

sa pozri na rosmke osady a potom napis este raz, co si napial..

na svoj vek by si mohol mat trosku vyssie IQ :P

1. planeta je preludnena, i ked nie vdaka EU ale azii a moslimom (sorry, ale cisla nepustia)
2. toto su styri strany zodpovednych ludi, a nie 17 rocnych nackov a zien, co pluju deti ako na beziacom pase (sorry, ale cisla zas nepustia)

leila678990

Annika1987,to som rada,sa mi ulavilo ze ma niekto take podobne pocity co som pisala o "Matohe"...ak nemas priatela mozno to pre teba bude lahsie zacat zit ten Svoj Zivot...ale mna nieco brzdi,spomaluje,niesom to ja...som ako vo vezeni..chcela by som byt volna..ale nedari sa mi to..neviem ako dalej

leila678990

smajliQa...uplne ta chapem...tie dovody co si napisala mam podobne..a je ich viac...ked ta niekto uraza,ignoruj ho..len tak ho vytocis...pacia sa mi tvoje nazory,su podobne mojim

smajliQa

pre """""

svoj nazor si strc za klobuk, ked ma mienis urazat.. som sa zapojila do temy a pisem coho sa bojim. ak sa ti to nepaci, tak nereaguj.

ceresna :
kazdy sa na to pozera inak...
ja to proste nedokazem.....

Nicoll

Ja osobne raz dietatko chcem,ale chapem a respektujem ak sa niekto rozhodne zit svoj zivot bez deti je to kazdeho rozhodnutie a ak dotycny citi alebo vie,ze by nebol dobrym rodicom,ze nema vztah k detom tak je uplne pochopitelne a povedala by som aj zodpovedne nemat deti...a k tomu co pise Smajliqa je to jej pohlad na vec a myslim si,ze ak neciti tuzbu mat deti neni o nic horsi clovek ako ktokolvek z nas a strach zo starnutia a veci co popisala ma v istom obdobi kazda zena