Zivot bez deti?

Súvisiaci obsah

sumec1977

jaja
Mám dve deti, 4 a 6 ročné. Nie som milionár, pracujem za 750 eur, manželka má 194+42 lebo je ešte na MD. Bývam v 3-izbáku, vyženil som svokru :-) , mám hypotéku už len na 25 rokov ( 800 000 v st. mene) Ako vidíš mám aj zdravotné problémy, nie je ich málo. Keď som sa ženil, bol som v podstate zdraví:-)
A SOM SPOKOJNÝ !!! Nevravím že nemôže byť aj lepšie, tiež by som chcel zdravie pre celú rodinu, dostatok penazí aby som mohol každý rok ísť aspoň do Chorvátska. Lenže človek nemôže mať všetko, to proste nejde.
Ešte niečo alebo bude teraz nasledovať kritika na moju hlavu ako som nezodpovedný... :-)

ladida

maoam,smajliqua atd..to nie je o tom,ze niekto vas odsudzuje,lebo nechcete dieta!ved to je vasa vec,je skor trochu iritujuce to,co pouzivate ako argumenty..s dovolenim,ale to akoze ja som nezodpovedna a sebecka,lebo som porodila 2 deti a s laskou sa o ne staram?ano,prinasa to mnozstvo obeti,ale stoja zato!plus deti nie su miminkami v perinke viac ako pol roka! moji synovia v pohode zvladaju par hodin cez den s babysitter a ja som v praci,vraciam sa k nim o 14 a venujem sa im do vecera!striedame sa s muzom,takze stiham fitko,kamosky,pracu..ale tie deti su absolutna priorita a je mi luto,ked tu citam taketo nazory.nemusite chciet deti,ale nesliapte po materstve ako takom.

Maoam

presne tak (cest vynimkam, ktore sa o svoje deti patricne postaraju a neujdu pri prvych tazkostiach, pri prebdenych nociach, lebo manzelka neposkytuje sex dvakrat denne ako predtym a podobne)

leila678990

velmi pekne a mudro napisane.:Maoam,Lost...viete najradsej by som bola chlapom..preco zany musia takto trpiet...nemame dost ze mame kazdy mesiac bolestivu menstruaciu?,..potom ovulaciu,a aby toho nebolo malo tak musime este rodit deti?? co take maju chlapy...ked tak rozmyslam iba pracu a zabespecit rodinu..to ostatne prenechavaju zenam...cest "vynimkam"

Maoam

tak rocne pribudaju v EU tisicky zien, ktore musia vychovavat deti same, kazdym rokom ich je viac

kde su vsetci ti chlapi, ktori tie deti splodili?

Maoam

sumec, ja tie zeny fakt chapem, neista doba, neista praca, predrazene hypoteky, väcsina muzov aj tak nevernych a zahybaju, preludnena planeta, vsetko predrazene

a ano, od zien sa vyzaduje stale velmi vela, musia plnit niekolko roli a kazdu jednu rolu na 100%, inak im je vtlacany pocit menejcennosti, ked to nedokazu paralelne vsetko splnat

a nehrajme sa na to, ze to tak NIE JE

a ked sa objavia zeny, ktore maju odvahu zit inak, su okamzite postavene na pranier

rovnako ako aj tu na fore

jajaja295.

sumec kolko si tych deciek uz vychoval? to je lepsie mat decko a nemat ho z coho zivit a prezivat v nedostatku? a obavat sa, ze ho nebudes mat z coho nakrmit a podobne? dnes si mozu decka dovolit hlavne bohati ludia a ako napisala maoam, je strasne vela nezodpovednych chlapov, co necha zenu samu s deckom...no fakt vyhra ako svina