dobry den,
mam problem s materinskymi znamienkami, ktore zacali z nicoho nic tmavnut...a jedno dokonca akoby sa zacalo otvarat...
hladala som info na internete a vsetko nasvedcuje len na rakovinu koze...
prosim, vie mi niekto poradit... mam len 22 rokov :-(
-----------------------
Znamienka - materské znamienko - www.zdravie.sk
materske znamienka
Nech sa paci: www.chirkoz.sk
Nezabije Vas len vcas a spravne vybrate znamienko.Ak Vam stehy vybera sestra je to podozrive.Laser spali znamienko na povrchu a ak to bol zacinajuci maligny melanom uz to nikto nepozna az kym nebude neskoro!Cervena jazva mizne cc po pol roku ak niekto tvrdi po roku ze je to normelne tak klame! Spravne Vam vyberie znamienko len plasticky chirurg-napr.MUDr.Belovic z Ustavu lekarskej kozmetiky.Kontakt: plast@post.sk .Bez cakania s max.komfortom a starostlivostou.Samozrejme aj histgol.vysetrenie. A upozornenie pre vsetkych ak sa dostanete do pazurov statneho slovenskeho zdravotnictva- moze to byt pre Vas osudne.KTO SA LIECI ZADARMO TEN SA LIECI NADARMO !!!
Na bruchu mam ploche znamienka. Musím si ich dat odstránit pred tým ako otehotnejem. Mozu sa nejako narusit pri raste brucha?
mikusiatko,ja som si dala odstranit a neplatila som nic.odkedy sa plati?
Ahoj Jana,
V každo m prípade Ti odporučam ku kožnej lekárke,najlepšie keď rovne to ukážeš v Bratislave na nár.onk.ústave na kožnej ambulancii. Netreba sa báť,aj ja som tam bola so synom,celkom ma ukludnila že neni to zle,ale treba si dať odstrániť. Dobrý chirurg to urobí,čím skôr tým lepšie.
viem o čom hovorím,moja sestra zomrela na maligny melanom,teda rakovinu kože,čo bol najhorší typ.
Držím Ti palce!!!
KAMBO Tattoo – Piercing najlacnejšie tetovanie a piercing v BA
Internetový obchod. Predaj tattoo a piercing potrieb a šperkov.
www.tattoo-piercing.sk
davaj si pozor rakovina je zla choroba aj na znamienka a na slnko
Zdravim! Mam 17 rokov a po celom trupe ma rozmiestnene asi 40-50. Z toho vysupenych asi 10. Bol som u chirurga a povedal mi, ze mi odporuca ich odstranit, lebo sa casom budu tak-ci tak zvacsovat. Uz ma objednal na september a hovoril mi, ze styri mi odstrani za 1000 Sk. Vraj je dobry chirurg. U koznej som zatial nebol. Ked mi ona odporuci odstranenie, tak to bude zadarmo? Nechcem strasit, ale pocul som, ze jeden chalan si dal odtranit znamienko z krku. Po odstraneni chodil stale po doktoroch az zomrel, lebo mu tam pod znamienkom nasli nador. Ale nador sa moze vyvinut aj ked sa to necha iba tak. Neviem, co mam urobit. Prosim poradte...dik