materske znamienka

Príspevok v téme: materske znamienka
jana_11

dobry den,
mam problem s materinskymi znamienkami, ktore zacali z nicoho nic tmavnut...a jedno dokonca akoby sa zacalo otvarat...
hladala som info na internete a vsetko nasvedcuje len na rakovinu koze...
prosim, vie mi niekto poradit... mam len 22 rokov :-(
-----------------------
Znamienka - materské znamienko - www.zdravie.sk

amy

Ahojte ja by som sa chcela opytat ci to nieco znamena ked sa mi okolo toho mojho znamienka urobilo tmavohnede oramovanie dakujem za odpovede

via

Ahojte všetci, ktorých trápia znamienka.Na jazvy po chir. odstránení pomáhajú švédske kvapky.Treba ich častejšie potierať,alebo si počkajte na nechtík lekársky a šťava z jeho hrubej stonky ,ktorú získate v odšťavovači ,dokáže vyliečiť aj tvrdošijné choroby pokožky.

baskaa

SISA-aj mne sa zacali... a je to tym ze teraz sa ti objavuju po slnku co si sa opalovala v lete a neboj male su neskodne...

baskaa

Prosiim ta bez ku koznej a uvidis co ti povie... a take vacsie znamienka si chod dat vybrat k chirurgovi..mozem ti odporucit jedneho v Karlovke Mudr Kubicek. Je fakt dobry... a nechod sa opalovat pre istotu

kaja

ja som mala malilinke vyčnievajúce znamienko na krku.Casto som si ho dráždila,začalo ma svrbieť,tak som ho potierala nejakými kvapkami a samo odpadlo. Vyzeralo to OK,ale počase sa mi "vysypalo" pod krkom,pod kľúčnymi kosťami asi 10 takých istých maličkých znamienok.
Je to normálne???
Lekárka sa tvárila,že to sa stáva a nie je to nič zvláštne ani nebezpečné.
Má niekto iný názor či skúsenosť?

Iga

v oblasti podpazusia mam znamienko je dost velke a poslednu dobu ma zacalo bolievat.Niekedy mi trpne ruka.Pred 2 rokmi mi zistili boleriozu moze to mat nejaky vplyv dakujem Ingrid 19

cathy

1 a pol rokom??? Mne vyberali dvakrat, raz mi po roku jazvu ani vidiet nebolo a teraz druhykratje mam jazvy velke cervene a nevyzera, ze by sa to nejak lepsilo. To bolo asi pred 7. mesiacmi. Lekár mi povedal ze za rok sa uvidí... takze tak za pol roka az rok!!

dixa

Chcem sa spytat,za aky cas ma scervenana koza po vybrati znamienka opat vyblednut. Mne to vyberali pred 1 a pol a stale to je cervene

ja20

odporucam ist koznemu, kt. odporuci vybratie, ja som tiez jedno mala na chrbte 0.9 cm priemer, dala som si vybrat a bolo dobre. tiez mam este jedno a vaham co s tym, vyzera ako dve vedla seba. z toho prveho mam keloid, preto vaham. este mam vyberane jedno pri klucnej kosti to je ok.