materske znamienka

Príspevok v téme: materske znamienka
jana_11

dobry den,
mam problem s materinskymi znamienkami, ktore zacali z nicoho nic tmavnut...a jedno dokonca akoby sa zacalo otvarat...
hladala som info na internete a vsetko nasvedcuje len na rakovinu koze...
prosim, vie mi niekto poradit... mam len 22 rokov :-(
-----------------------
Znamienka - materské znamienko - www.zdravie.sk

vlaďka

Tiez som si bola dat odstranit znamienka.... Mala som dve hned blizko ust a velmi mi to vadilo. Z toho to jedno som si nechala odstranit laserom a pravdupovediac to bolelo viac nez to co mi odstranoval plasticky chirurg. Od tej doby som si ich nechala odstranit niekolko a som velmi spokojna... a hlavne co mi poradil je gelova masticka CONTRACTUBEX.

lilliana

Niektoré znamienka. bradavičky ti na kožnom potrú tekutým dusíkom, alebo odstránia elektickou ihlou a väčšie odstránia chirurgicky. Skús ísť na kožné na základe odporučenia obvodnej lekárky.

pupu

mam na tvari viac mensich znamienok, a xcela by som si ich dat odstranit...akym sposobom sa to robi a kolko to asi stoji, viete poradit?

livka

Pred mesiacom mi chirurgicky odstranili na tvari 3 znbamienka,neboli to,nezostala ziadna jazva.Chcem vediet,ci mozem ist do solarka ak si to prelepim,ak nie tak kedy a kedy sa mozem opalovat na slnku.

reata

medzi staršími ľuďmi sa hovorí,že materské znamienko by sa nemalo vyberať, vraj sa potom po mnohých rokoch v dôsledku toho objavia iné choroby.Mal by sa k tomu vyjadriť odborný lekár.Ja si myslím, že moderná lekárska veda dokáže zázraky.

damaxy

jana,s týmto problemom chod ku koznej,pri rakovinach koze kdesi som citala je najvacsie percento vylecenia,ale preco hned mysliet na to najhorsie.moju sestru bolel chrbat a citala tiez rozne diagnozy v mudrych knihach a neverila by si kolko priznakov mmaju mnohe choroby rovnakých,takze nechaj nech ti výsledok povedia ti ktorí tomu rozumeju

lea

mne odstraňovali chirurg. 2 znamienka,všetko bolo OK,až kýmmi sestrička nevyberala štychy! Jedno mi tak rozbabrila,nasilu vyberala,až mi išla krv a bolelo to(čo ani pri vyrezávaní nebolelo). Tvárila sa,že to tak má byť,keď teče,tak teče. Až na to,že ja tam mám teraz velikú jazvu!!
Už som sa na to sťažovala,ale každý sa tvári že nič!

ingridka

ahojte.ja som si nechala odstranit 3 znamienka a musim povedat,ze som spokojna,jazvy mi takmer vobec nevidno a nebojim sa ziadnej rakoviny ani nicoho podobneho.Jedine co musite vydrzat je vlastne injekcia

kaeta

Ak si odstranujete znamienka, urcite radsej v jeseni, alebo na jar, kedy slnko nesvieti........Nemozu byt odstranene jazvy na slnku....Mne to tak nesikovne spravili, ze na slnko nemozem ist nikdy.....

kaeta

Nikdy si nedajte znamienka odstranovat...Naozaj je z toho rakovina...A ked uz odstranit, tak urcite chirurgicky, leaserom nie!!!!!!!!Znamienka odstranene mam a vyzera to nechutnejsie, jazvovejsie ako keby som si ich bola nechala.....RADIM VAM DOBRE!!!!!!!!!!