materske znamienka

Príspevok v téme: materske znamienka
jana_11

dobry den,
mam problem s materinskymi znamienkami, ktore zacali z nicoho nic tmavnut...a jedno dokonca akoby sa zacalo otvarat...
hladala som info na internete a vsetko nasvedcuje len na rakovinu koze...
prosim, vie mi niekto poradit... mam len 22 rokov :-(
-----------------------
Znamienka - materské znamienko - www.zdravie.sk

mia

dnes som si trošku zaškrabla znamienko a trošku mi z neho aj tiekla krv.nie je zapálené a zatial sa ani nijak nemení.dá sa zabrániť zápalu použitím nejakej ľahko dostupnej masti alebo iného prípravku?dakujem

shamus

prosim poradte mi mam malicke znamienko asi 1 mm je svetlo hnede a som si zrejme zaskrabol a krvacalo mi to co mam z tym robit ? je to nebezpecne ?

mata

ahoj mirka ja som mala taktiez take problemi ako tvoj priatel...nikdy sa mi snim nic nedialo,ale raz ma zacalo boliet a vsetko okolo toho...a tak som ho musela dat vybrat ,lebo o paru mesiace by z toho mohla byt rakovina koze..tak radsej nech s tym ide ku kznemu

kiki

dobry vecer...Volala som dnes s priatelom,kt. mi povedal,ze si strhol zamienko na nohe,ktora ho teraz boli..celkovo sa citi zle a dokonca pocas telefonatu stratil na 2-3min vedomi.Odmieta ist k lekarovi. Co robit?prosim???viem, ze to nie je dobre

mirkaaa

ahojte mozem sa opytat davala som si vyberat znamienko a po 2 mesiacoch sa mi vytvorilo myslite, ze je to normalne? dakujem

agina

Peta ja mam ten isty problem, dokonca mi teraz nejake vyberali a zaciatkom septembra idem na dovolenku do Egypta. Treba si kupit v lekarni Daylong, teraz maju aj nejaky novy proti rakovine koze, stoji 500,- ale oplati sa. Cela sa natieraj, aj ked vyjdes z vody a uzijes si to bez starosti.

jaja

dobry vecer, mam otazku, nechtiac som priatelovi skrabla do maleho znamienka a zacala mu z roho tiect krv. bojim sa aby sa mu nieco nestalo....!!! moze to mat nejake nasledky? to znamienko tam ma, len ked sa utiera, zacne mu z toho tiect krv...mam z toho strach...
mozete mi prosim poradit?