materske znamienka

Príspevok v téme: materske znamienka
jana_11

dobry den,
mam problem s materinskymi znamienkami, ktore zacali z nicoho nic tmavnut...a jedno dokonca akoby sa zacalo otvarat...
hladala som info na internete a vsetko nasvedcuje len na rakovinu koze...
prosim, vie mi niekto poradit... mam len 22 rokov :-(
-----------------------
Znamienka - materské znamienko - www.zdravie.sk

jajav1

Po odstránení znamienka na krku mi ostala škaredá jazvička, myslím že keloid. Ako prebieha odstránenie jazvy laserom? Máte niekto skúsenosť? Díky.

patrycya

DOBRY DEN.xCELA by som wediet,ze po kolkych dnoch si mam odlepit tu naplast zo znamienka po vybrati plast.chirurgom.Je to obycajny ako keby rychlo obvaz len nieco prepracowanejsie:))Jedno znamienko mam v oblasti bruxa a druhe na krku.Dalujem za odpowed

borovica

Choď s tým ku kožnej ona ti to pozrie takou špeciálnou lupou a pošle ťa na chirurgiu, kde ti tie znamienka odstránia, nemusíš sa báť nebolí to. Ja som mala tiež na čele dosť veľké znamienko a chirurg mi to odstránil keď som bola u neho s dcérou a nemám tam žiadnu jazvu. Odvtedy som si dala odstrániť všetky. Oni to pošlú na histologiu na vyšetrenie.

lukas vrbosky

dobry den.potreboval by som pomoct.priatelka ma materske znamienko v oblasti podpazusia velokosti asi 7milimetrov do cierna sfarbene.ak nosi spodne pradlo je to znamienko velky namahane a boly ju to ..chem snou ist na vysetrenie ale neviem co to vsetko obnasa..ze za akym doktorom treba skor ist..prosim ak ma niekto s tymto nejake skusenosti tak napiste dakujem.

gumajz

pravdepodobnosť že dieťa bude mať znamienko po rodičovi sa nedá presne určiť,ale môže a nemusí ho mať.môj otec mal dosť veľké znamienko na chrbáte a ja som ho zdedila a mala som ho pod prsníkom. dala som si ho chirurgicky ostrániť a mám pokoj

evka222

prosim vas uz pisem na vsetky mozne fora ale nik mi akosi nedava odpoved ani skusenost, je velke znamienko s ktorym sa niekto narodi dedicne ,, urcite si to viete predstavit ked npr dieta pride na svet s velkym npr niekolkocentimetrovym znamienkom,, aka je pravdepodobnost ked niekto take znamienko mal a pocne svojho potomka ze aj jeho dieta to bude mat,, som zufala a ked je este okrem toho velkeho znamienka po tele aj kopu inych znamienok

ethel

babulienka-určite si to už neškrab a radšej sa poraď s kožnou doktorkou.Ja by som si ho určite dala vybrať,je jedno kde ho máš.Na plastiku sa chodí aj s inými vecami,za ktoré by som sa možno ja hambila ale za toto nemôžeš,nemáš sa za čo hambiť!

babulienka

dobrý den mam velky problem.. prosim poraďte... mám 18 rokov a mám znamienko .. na hrubom pysku medzi nohami :( nie je velké ale je vypuklé. čo mám robiť???? s týmto ku kožnej určite nepôjdem .. prosím poraďte... trochu som si ho poškrabala a krvácalo...

tomáš

Čaute všetci.Chcel by som sa opýtať či neviete o vyberani znamienka pomocou ihli a injekčnej striekačky so to čítal že normálne do znamienka pichnú niaku latku potom hned obelie a po chvilke zase čnierne a do 2 tyzdnov jednoducho odpadne.Spomínaný lekár sa volá dermatológ Dr. Chupek a ambulanciu ma že vraj v Dome techniky v Za. Bol som sa tam pozriet a nenasiel som to tam neviete mi poradit kde by som nasiel jeho ordináciu za informácie vo pred dakujem.

geeta

kazdy sa len pyta a nik neodpoveda...skoda. aj ja mam otazky ale ked nieto odpovedi, tak aspon komentar.
Mne vyberali znamieka, aj po umrtveni ma to trochu bolelo, tak lekar cakal dlhsie, ale horsie bolo, ze potom, ked mi stychy vyberali, tak som po jednom znamienku nemala uplne zahojene, alebo neviem, kde bol problem, ale sestricka mi nasilu vytrhovala nitky, rozkrvavila mi to znamienko. Aj som povedala, ze to boli, ale trhala a nakoniec mi ostala prave po tom znamienku velka jazva. vypukla, hoci to znamieko sa vyrezalo lahko a rychlo, a to druhe, s ktorym mal lekar vacsie starosti, po tom mi jazvu ani nevydiet. Dajte si teda pozor aj na to, ako vam budu vyberat stychy, nie len na lekare, ktory vam bude vyberat znamieka. Ja som mala stastie, sluzbu mal velmi dobry lekar, mlady, daval si zalezat. Mame aj jedneho stareho, ktoreho volaju Masiar a kazdy sa mu vyhyba. Znamieka vybera ako na pase, bez citu. Moj zmamy bol vyberat znamieka 2x, raz pri nom, ostali mi velke bulvy, vacsie ako mal znamienka, vypukle, a to vsetky styri, a ked bol vyberat druhykrat pri inom, mladom lekarovi, tak vsetky tri znamieka akoby tam nikdy neboli, Krasna praca.
Paaaaa