dobry den,
mam problem s materinskymi znamienkami, ktore zacali z nicoho nic tmavnut...a jedno dokonca akoby sa zacalo otvarat...
hladala som info na internete a vsetko nasvedcuje len na rakovinu koze...
prosim, vie mi niekto poradit... mam len 22 rokov :-(
-----------------------
Znamienka - materské znamienko - www.zdravie.sk
materske znamienka
Nasiel som to u j. whitakera
www.drwhitaker.com
Tam scroo az na modru krabicku nalavo:dr w. comprehensive index of topics, klikni "go" a vyhodi ti to vsetky temy az do roku 1991.
Ja mam zalozene vsetky od dec 1996.
Pod: wounds, healing, sugar, je len maly clanok na urychlenie hojenia ran cukrom
Inac je tam hromada inych metod, ktore ale vyzaduju nekuchynske doplnky alebo kyslikove komory
To nie je nova metoda. WSkor by som povedal jedna z najstarsich a totalne zabudnuta.
Odjakziva sa nakladalo do medu pre jeho konzervacne vlastnosti. Med sa pouzival do ran na hojenie uz u starych sumerov a egyptanov.
Kedze zlozenie medu nie je konzistentne a moze obsahovat aj niektore bakterie(napr botulizmus), jeho najviac konzervujuca sucast-dessicant-vysysovac je cukor.
Odjakziva sa konzervovalo cukrom.Susenie je tiez konzervovanie cukrom.
Uz ani neviem kolki z lekarov to spomenuli ale Julian Whittaker to spomenul pred rokmi,ja som to vyskusal na hnisavom palci a voila, pracuje to
Odvtedy som to zmenil na hustu kasu cukru s pridanim par kvapiek GSE(0.5%citricidal=5000 ppm)). Keby som nebol "doplnkar" tak by som si to nechal schvalit ako liecivu "mast", ale moja misia je, ze sa zaoberam len potravinovymi doplnkami a liecenie ponecham na lekarov.
Prudko meniace sa "znamienka" treba okamzite vyrezat.
Znamienka su nefunkcne tkaniva.V nich sa bunky mozu zvrhnut na rakovinne.
Drobne ranky sa daju rychlo vyhojit zmesou cukru a oleja(husta kasa, najlepsie kokosovy olej a jemny praskovy cukor)
Pre istotu pridat na lyzicku zmesi 2-3 kvapky GSE
Podstatne to skrati dobu hojenia (mumifikuje vsetky mikroby)
Ja ako cukrovkar som mal velke problemy s hojenim ran hlavne na nohach. To je teraz uz davna minulost, odkedy pouzivam cukor na rany nemam ziadne hnisania, zapaly a cas hojenia je v dnoch, nie mesiacoch ako predtym.
deno,ak to bolo znamienko,choď s tým čím skôr na kožné,treba to vyrezať!!!
prelep si ho, aby ti nesla do nho spina
co sa da spravit ked mi sa mi cez znamienko vyvori hnisava vyrazka?