dobry den,
mam problem s materinskymi znamienkami, ktore zacali z nicoho nic tmavnut...a jedno dokonca akoby sa zacalo otvarat...
hladala som info na internete a vsetko nasvedcuje len na rakovinu koze...
prosim, vie mi niekto poradit... mam len 22 rokov :-(
-----------------------
Znamienka - materské znamienko - www.zdravie.sk
materske znamienka
1ala1 daj si to znamienko odstrániť,dnes to už robia bežne chirurgovia.Choď ku kožnej lekárke a ona ti dá odporúčanie na odstránenie znamienka.Vôbec to nebolí a budeš mať pokoj,pretože keď máš znamienko na mieste kde je dráždené tak sa môže skôr zvrhnúť.Ja už som si ich dala odstrániť niekoľko.
prosim pomozte mimam 13 a vo vlasoch somsi nasla velke znamienko ktore je po okrajoch hnede a vnutri take ruzovkaste nemoze to byt rakovina??
ahoj ja soom Miko moze mi nenkto povedal co najriychlejsie prosim povedat naco nam su?maju niaky dovod?
vopred dakujem
Contractubex gel.
a este myslite, ze mi nezostane jazva horsia ako teraz? Kedze mi budu do toho isteho znova rezat...
Tak mi teda drzte palceky plasticka chirurgicka skonstatovala, ze mi znamienko nevybrali dobre tak idem na reoperaciu ci ako sa to vola,tak dufam,ze mi to spravia konecne dobre.Inac neviete nazov masticky, ktora je na jazvy.Moja lekarka mi hovorila,ze ma vytazky z cibule,ale nazov som si nezapamatala.Dakujem...
Pockat az vyrazka zmizne.
Cez znamienko mam akoby vyrázku, nie je zacervenané, ani nesvrbí. Co sa dá s tým robit