Vážení pán RNG sa ozýva skoro v každej téme a propaguje výživové doplnky z USA. Veľmi by ma zaujímalo čo je za tým, pretože som zistil, že to vôbec nie je tak ako tvrdí. Dehonestuje Wobenzym, údajne je zastaralý a nepomáha, dal som si urobiť odborný posudok, vôbec nie je pravda, že je slabý, že prostriedky z USA sú silnejšie, nie je to pravda. Najskôr som mu veril, ale už som prišiel na to, že to nie je tak ako tvrdí.
Kto je RNG?
miso, neviem ako dlho si na tomto fore, ale uisťujem ťa že o RNG viem takmer všetko. Toto fórum navštevujem teraz už len sporadicky a náhodou som zbadala tému, kto je RNG. Jedni odchádzajú, iní, noví prichádzajú a ozaj nevedia, alebo?.... Pre tých, ktorí nevedia kto je RNG môžem pár viet napísať, ale sú tu mnohí, ktorí ho dobre poznajú, Delphia, muc, maria, atď...Nie je žiadny lekár, vdelanie má fyzik. Zo začiatku mal aj obchodík s doplnkami na nete, kvalitné a za výbornú cenu. Jeho stránka sa mi zdala všedná a lacná,ja som ju objavila ešte predtým ako som mala česť tu na nete spoznať RNG a nevedela som že tie doplnky sú jeho. Mne sa zdali tak lacné že som si povedala, že asi za nič nestoja. Pritom to boli tie najkvalitnejšie, ktoré RNG vybral a musel ich cenu tu na Slovensku dotovať. Neskôr obchod zrušil, lebo nemôže predsa doplácať na to z vlastného vrecka. Jeho koníčkom je venovanie sa štúdiou odbornej literatúry rôznych lekárov medicíny a vedcov, ale aj tých ktorí majú na tradičnú medicínu iný názor. Zháňa tie najnovšie poznatky o liečení chorôb a prirodzene musí vedieť ako funguje celý ľudský organizmus. Zo začiatku sem veľa prispieval, ale keďže sa našli aj rôzni podrypovači, tak aj on si napísal svoj názor, ktorý sa niekomu nemusel páčiť. Veď ak sa niekomu jeho rada nepáči, nemusí ju akceptovať. V prvom rade, ale každý by mal sám spoznať ako funguje jeho telo, čo potrebuje k životu a čoho sa vystríhať. Sú ľudia, ktorí nevedia ani na ktorej strane majú žlčník, sú ľudia, ktorí behajú po lekároch a žiadajú rôzne náročné vyšetrenia aj nepríjemné. Napr. kolonoskopia, endoskopia, CT, a pritom im nie je nič, stačilo by len dobre sa poznať a najprv skúsiť sa liečiť prirodzenou cestou. Nemusia to byť hneď doplnky výživy, stačí dieta, odkyselenie organizmu, znížiť stres a trocha počúvať hlas svojho tela. Len akútne prípady sa nesmú zanedbávať, silné bolesti a ozaj keď už je človeku veľmi zle. To len tak mimochodom, ale hlavne chcem napísať že RNG vie dobre ako telo funguje. Ale jeho rady sú všeobecné a pretože je každý človek iný, tak nemusí mu doplnok pomôcť, niekedy treba aj lieky. Ja konkrétne verím enzýmom, sú to tzv. katalyzátory života, vekom sa už netvoria do zásoby a urýchľuje sa starnutie. Účinné sú probiotiká a lecitín a koenzým Q, ktorý tiež vekom sa stráca. Doplnkov je veľa, aj firiem, ale treba tušiť čo si vybrať, čo sa oplatí a čo nie za príslušnú sumu €. Swanson má zrejme silný a účinný obsah v jednej kapsule. Iné firmy nemusia byť špatné, ale nízky obsah účinných látok a ich vysoká cena to len predražuje. Síce neuškodia, ale ani nepomôžu. Som presvedčená že RNG nerobí Swansonu žiadneho dealera ani reklamu, ide mu len o kvalitu.
Hovorí sa, že nikto nie je dokonalý a RNG je tiež niekedy podráždený, treba ho brať taký aký je. V skutku je to úplne normálny človek, 60 rokov nie je rozhodne starý vek a je to rodák zo Slovenska, volá sa p. Roman-krstné meno.
Kto chce mu môže veriť, kto chce nie -pre slonicatko. Mnohí ho tu na fóre poznajú a veria mu. Pre iglesias - doplnky RNG už nejaké roky nepredáva, predtým tu mal aj reklamu na ne. Radí nezištne ako píšeš, ale môžeš mu veriť aj nemusíš, veď koľko rád sa hocikde vyskytuje len informatívne bez záruky. Doubledog má pravdu.
miso tak uz sa tolko necerti, sak si ublizujes len ty sám(a), si ako detektív babočka.
RNG ak som napísala niečo čo nie je pravda , napíš, ja som človek tiež omylný.
vobec
Presne tak aj ja mam taky nazor že RNG nie je tu na škodu.Len treba vedietˇ odkial pokial mu veritˇ.Ale to plati aj pri inych radach od inych ludi.
A neviem prečo by ho mal tu niekto len tak pretriasat a komu vobe vadi.
Presne tak, vsetko zle:D je na nieco dobre:D
a ste sa tu nevyjadrili preco RNG ohovara ine znacky? o ktorych vyslovene klame? kedze tu len ´´pomaha´´ ludom.. odporuca vamn ´´lacne´´ vyrobky jednej znacky z USA ktore vas vyliecia zo vsetkeho.. sak to je smiesne, ani nehovorim o tom ze ak si tieto produkty objednate z USA zaplatite dalsie poplatky min +30% z celeho nakupu ak to vobec colnica precli.. + dalsie poplatky za platbu do zahranicia za pladbu v USD..
pan RNG alebo pan SWANSON ako uvadza cize 60rocny stasi presedively dedusko, nie lekar, s obrovskymi vedomostami, neco ako dedko vsevedko, proste rozpravocka, ale pre deti..
podla toho ako pise mozno ma 30-40 rokov a je lekar alebo nieco blizke tomu, pouziva odbornu terminologiu a presne nazvy zloziek ktore by si len z nakych rozhovorov s lekarmi tazko pamatal neto este bezchybne prepisoval..
len sa k tomu nemoze priznat.. dojdem za lekarom dam mu nake €vricka a on vas bude lecit napr JAMIESONOM? + este bude tvrit o vsetkom ostatnom ze je to onicom? asi by to bolo neeticke a verim ze aj nezakonne
Alicia, ze kto sme my? ludia ako ty? alebo ne?
mysme tu tak isto ako ty, a mame svoj nazor, asi sa nas dotkli utoky od tohto cloveka.. mlcat mozet akurat ty, evidentne objektivita je u teba neznama emocia.. ked studuje nech radi ak chce, a neklame!
keby ste pohladali na nete urcite by ste nasli podobne rady na swansona v cechach a odporucania na ich oficialnu stranku a bla bla o tom istom ako sa to oplati,
paranoidny? mozno.. ale Greci urcite neboli:)
Dikes za info:D Myslim, ze mi to velmi velmi pomoze:DDD Ja som si to este takto nikdy nezovseobecnil:D
J111, veru nemaju :-DDD ale mne je to jedno, to co radi, nie je mi jedno, ako to radi.
J111 presne tak. nezmyslov je tu spusta :D
Ved to je forum, preco by nemohol radit aj nezmysly??? Ci ludia, ktori to tuna citaju, nemaju zdravy rozum:DDD???