Vážení pán RNG sa ozýva skoro v každej téme a propaguje výživové doplnky z USA. Veľmi by ma zaujímalo čo je za tým, pretože som zistil, že to vôbec nie je tak ako tvrdí. Dehonestuje Wobenzym, údajne je zastaralý a nepomáha, dal som si urobiť odborný posudok, vôbec nie je pravda, že je slabý, že prostriedky z USA sú silnejšie, nie je to pravda. Najskôr som mu veril, ale už som prišiel na to, že to nie je tak ako tvrdí.
Kto je RNG?
A že by stránka nepatrila RNG? No aj to je možné, ale v tom prípade mu platia tí čo stránku využívajú pod jeho menom RNG, ktorému on robí reklamu. A potom je tam link priamo na jeho poradňu, kde on odpovedá. Prečítajte si názor Tpch.
a myslis ze taka prevadzka tej stranky je zadarmo alebo co??? ved on aj za stranku musi nieco platit, tak isto asi musi platit aj cloveku, ktori tu stranku udrziava, vytvoril je administrator.
a co je natom, ze ma nejake zlavy pri pouziti toho kuponu na tej stranke? tie doplnky co on odporuca, si clovek moze nakupit hocikde inde, nielen na tej spominanej stranke. ved take zlavove kupony existuju v kazdom druhom eshope.
Olli to je obyčajný preklep, ale ked sa niekto nemá čoho chytiť tak sa chytí aj toho. Iste máš minimálne II. stupen VS
Chyba,má byť VIEŠ,nie vieč.
western 1 a si si istý že tá stránka patrí RNG?Vieč kto je administrátor?
Nedá mi ešte nereagovat k nezistnosti. Ako to niekto napísal Beda nám Slovač! Dobre som sa zasmial nad naivitou! Este si pozrite stranku rng nazory, to je dobre, ma tam dokonca niekolko reklam, uvadzam priklady: Mbank, Back links atd. Vážení, tak aj spoločnosti si za reklamy platia a platia si za take, ktore su vlozene na stranky, ktore maju vysoku navstevnost, co sa da krasne odsledovat na mesacnej baze, tyzdennej ako chcete, pocita sa pocet odklikov a navstev. Na zaklade toho si majitel stranky urcuje sumu za reklamu, teda cim viac navstevnikov jeho stranky, tym je cena za reklamu na tejto stranke vyssia. Teda staci ak on bude propagovat slovo RNG, ludia si najdu jeho stranku, on ma navstevnikov a tym vyssie sumy za reklamy! To ste naizaj takí naivní, že toto nevidíte? Tí co písete o nezistnosti, keby ste sa boli na základnej skole lepsie ucili tak teraz nie ste tak kde ste...
Nedá mi ešte nereagovat k nezistnosti. Ako to niekto napísal Beda nám Slovač! Dobre som sa zasmial nad naivitou! Este si pozrite stranku rng nazory, to je dobre, ma tam dokonca niekolko reklam, uvadzam priklady: Mbank, Back links atd. Vážení, tak aj spoločnosti si za reklamy platia a platia si za take, ktore su vlozene na stranky, ktore maju vysoku navstevnost, co sa da krasne odsledovat na mesacnej baze, tyzdennej ako chcete, pocita sa pocet odklikov a navstev. Na zaklade toho si majitel stranky urcuje sumu za reklamu, teda cim viac navstevnikov jeho stranky, tym je cena za reklamu na tejto stranke vyssia. Teda staci ak on bude propagovat slovo RNG, ludia si najdu jeho stranku, on ma navstevnikov a tym vyssie sumy za reklamy! To ste naizaj takí naivní, že toto nevidíte? Tí co písete o nezistnosti, keby ste sa boli na základnej skole lepsie ucili tak teraz nie ste tak kde ste...
Ešte niečo pre naivných, ktorí veria, že RNG pomáha nezištne:
na stránke RNG nazory, je link na iherb, tam po vložení kódu, ktorý odporúča dostanete pri nákupe v tejto firme zlavu 5 USD. Ak si prestudujete túto stránku, tak zistíte, osoba, ktorej ten kod patrí(co je v tomto prípade rng) dostane za KAZDY Vas nakup 10% z nakupu(vprvéj linii 4, v druhej 3, v tretej 2, vo stvrtej 1%. Dalej pri nakupe dotanete kod aj Vy, a ak tento kod niekto použije tak RNG z neho dostane znovu nejake to percento. Ak provizie dosiahnu sumu 300USD posielaju tuto sumu sekom, na adresu, ktoru uvediete. Staci si to prestudovat, je to sice v anglictine, ale velmi zrozumitelne. Takze tu je ta nezistnost! Takto by sa dalo pokracovat so vsetkymi znackami, ktore propaguje, staci vediet trosku anglicky. Co Vy na to, stale je to nezistné?
Ak niekto odporúča v.doplnky tak je to OK, ale ak ten človek čo ich odporúča odrádza chorú osobu od klasickej medicíny tak to nie je v poriadku. Vezme si on potom na zodpovednosť ľudí, ktorí odmietli chemoterapiu? Alebo potom sa radšej odmlčí, a ked sa niečo stane tak sa už nevyjadrí? Uznávam výž. doplnky, ale naozaj len ako doplnky. Spomína sa tu aj Wobenzym, takže Wobenzym nie je výž. doplnok, ale liek, to je jeho kategorizácia. To znamená, že prebehli niekoľkoročné výskumy, ktoré mali kladné výsledky a len preto môže byť Wobenzym zaradený medzi lieky. To žiaden produkt z firmy Swanson a podobne nemá. Stálo by to priveľa peňazí a výsledok, by nebol istý, tak taký Swanson do toho nejde. Taký výskum je veľmi nákladný, podiela sa na ňom množstvo ľudí a to sa odráža na konečnej cene produktu. RNG niekde tvrdil, že zaradit doplnok do kategórie liek stojí cca 1000 SK, tak toto je skutočne smiešne. Ak by to stálo 1000 Sk a bolo to také jednoduché tak by všetky doplnky mali status LIEK.
Slovač nešťastná,mám pocit,že nás premáha nejaká paranoja,je to tu smutné čítanie-RNG sa snaží prostredníctvom svojich vedomostí radiť,nikoho nenúti a nasilu nepresviedča.Ja osobne si ho vážim,že nezabúda na rodákov a aj napriek invektívam voči nemu nestráca chuť pomáhať,klobúk dole