Vážení pán RNG sa ozýva skoro v každej téme a propaguje výživové doplnky z USA. Veľmi by ma zaujímalo čo je za tým, pretože som zistil, že to vôbec nie je tak ako tvrdí. Dehonestuje Wobenzym, údajne je zastaralý a nepomáha, dal som si urobiť odborný posudok, vôbec nie je pravda, že je slabý, že prostriedky z USA sú silnejšie, nie je to pravda. Najskôr som mu veril, ale už som prišiel na to, že to nie je tak ako tvrdí.
Kto je RNG?
tak mimochodom v kadzom 4 prispevku pan RNG alebo pan SWANSON, odporuca produkty jedinej znacky - SWANSON,
dalej podla jeho prispevkov berie sam asi 150 druhov vyzivovych doplnkov samozrejme znacky SWANSON ktoru propaguje nakolko sam trpi aspon 100 roznymi problemami..
popri tom dehonestuje viacero inych produktov alebo inych znaciek!!!!!
pritom ´´pomaha´´ ludom na viacerych forach, cca +10,000 prispevkov, celodenne, samozrejme nezistne...
ziadny lekar na slovensku a pravdepodobne ani vo svete, by nemal odporucat ziadnu znacku,
sam tvrdi ze lekarom nieje, mozno mu stacia nejake americke tabulky ktore mu poskytla pravdepodobne fi SWANSON, ktora vas vylieci..
pokial ma tento clovek ciste umysly,
s cielom pomoct, nedovolil by si odporucat jedinu znacku ako vseliek
a este toboz nie nakolko posobi ako inteligentny clovek
fak:) wobenzym, nevem co to je ani nescem vedet:))
to je neuveritelne, az drze! tak rng tu straca svoj drahocenny cas, aby mnohym pomohol a to ZDARMA(!) a este sa najdu take "slonicatka", ktore nemaju ani sajnu o liecbe, ci vyrobkoch na prirodnej baze ale snazia sa ho tu este zhodit, ci ironizovat. tie vedomosti, ktore rng ma, by som chcela mat. obdivujem jeho trpezlivost s vami.
Kto velmi chce, moze ma dnes najst, som napr v obchodnom registri na Slovensku uvedeny v 3 roznych podnikoch(zialbohu pre mna stratovych ) a v USA mam maly podnik na vyrobu plochych pruzin, najma pouzivanych v leteckom priemysle a chemickom, lebo moje vzdelania fyzika materialov mi k tomu dalo potrebne nastroje. Podnikam uz vyse 28 rokov na vlastnom a mam 65 rokov.
Do celeho zdravotneho pola som sa dostal, tak, ze som mal zdravotne problemy, ktore moji lekari neriesili dostatocne, tak som hladal ine nazory a pred vyse 17timi rokmi natrafil som na skupiny alternativnych lekarov, kde som si zacal predplacat periodika, dnes uz 8 roznych a kupil mnozstvo knih.
No a tu sa s vami , krajanmi , delim o tie vedomosti od roznych lekarov.
Dokonca som mal na Slovensku obchody na tie odporucane doplnky, lebo tam ich este dodnes mnohe nemaju, ale musel som ich zavriet pred vyse 3 rokmi pre prilisne straty, byrokraticke a personalne problemy a nedostatok casu sa tomu venovat.
rng nieje ziadny doktorandik ani student mediciny ani nic podobne. je to vystudovany fyzik (ak sa nemylim) a ma okolo 60rokov, zije v USA. a urcite si nepotrebuje zarabat takymto sposobom ako niektori ludia tu na fore, vid zakladatelka tejto temy. rng sa snazi vzdy poradit a odporuci davku vitaminov ci doplnkov a potom da priklad, kotre konkretne vyrobky to obsahuju. a robi to vramci svojho volneho casu..
lost dobrééééé :)
RNG v jednej téme jemu venovanej /názov témy si fakt už nespomeniem/ sám napísal, kto je a čo je.. nie je žiaden liečiteľ, ale tuším také niečo ako písala jankaaaa
a je jasne, ze Slonicatku kazi jej kseft, typicka vlastnost hned niekoho ociernit...
RNG - ostan tu a je tu vela ludi, ktori si velmi vazia tvoju pomoc
nie, ma prirodovedne vzdelanie
fakt je, ze radi ZADARMO a odpise vzdy rychlo, ked ho niekto ziada o pomoc
nepredava tu ziadne doplnky, ani nic
a nemyslim, ze je liecitel
ja viem ze si vsetci vazite jeho rady ked pomaha. kto by si nevazil. ale mna zaujima od neho samotneho aby povedal akej je profesie. mne tu teraz moze 300 napisat co on je ked ja to chcem pocut od neho, ale zda sa ze nejako neodpisuje....
nebude to len nejaky liecitel?
podla mna je to medik ;)alebo zacinajuci doktorik :)