Kto je RNG?

Príspevok v téme: Kto je RNG?
Slonicatko

Vážení pán RNG sa ozýva skoro v každej téme a propaguje výživové doplnky z USA. Veľmi by ma zaujímalo čo je za tým, pretože som zistil, že to vôbec nie je tak ako tvrdí. Dehonestuje Wobenzym, údajne je zastaralý a nepomáha, dal som si urobiť odborný posudok, vôbec nie je pravda, že je slabý, že prostriedky z USA sú silnejšie, nie je to pravda. Najskôr som mu veril, ale už som prišiel na to, že to nie je tak ako tvrdí.

RNG

Alternativna medicina obsahuje aj najpokrocilejsie a najnovsie vyskumy , tam patria vsetky este neprijate a neschvalene nove metody a prostriedky.
Kazda medicina zacina ako neschvalena alternativa a liekom a odporucenym postupom sa stane az po oficialnom schvaleni.

Homeopatia je zalozena na viere, v davnej minulosti a tam aj patri dnes.

Slobodna

Fakt nechápem, čo tu riešite. Ľudia si nevedia vážiť toho, kto sa im snaží poradiť a pomôcť. Ja osobne sa nikdy nepridŕžam striktne rád niekoho iného ale si vyberám to, čo sa mi zdá pre seba vhodné. Ostatní ma môžu len naviesť istým smerom. Sama potom prehodnotím, či je to vhodné alebo nie. To čo radí RNG ak nepomôže rozhodne neublíži. Úprimne, každý doplnok, ktorý nie je zo Slovenska je podľa mňa kvalitnejší. Wobenzym je síce dobrý, ale drahý a ak máš brať vysoké dávky, tak sa nedoplatíš. A ak nemáš brať vysoké dávky, tak si môžeš dať lentilky, pretože to bude mať rovnaký osoh. Buďte radi, že na tomto fóre je aspoň pár ľudí, ktorí sa vyjadrujú skutočne k témam zdravia a nie k detinským pubertálnym vzťahovým a nezmyselným témam, ku ktorým sa už môže vyjadriť skutočne hocikto. Človek má predsa slobodnú vôľu preboha a vlastný rozum, tak ich skúste používať a nehrýzť ruku, ktorá sa vám snaží pomôcť, môžte ju odmietnúť, to je právo vašej voľby, ale nevyháňajte odtiaľto niekoho, kto možno niekomu inému pomôže.

Maros75

Ach jaj......
Ved osud lezi na kazdom z nas.Nech si kazdy lieci svoje choroby ako chce. Od homeopatiu ,alternativu a pokrocilu medicinu.
Dajme zarobit tomu ako sme sprosty.

RNG

Inac nikde som nepovedal, ze schvalenie lieku stoji 1000 korun, dalsia spinava loz od teba.
V USA je na schvalenie niecoho ako liek treba 10 rokov skusobnej doby, pod kontrolou FDA a cely proces dnes stoji vyse 850 milion dolarov v priemere. Takze na lacne potravinove doplnky, ktore sa nedaju patentovat, a ktore moze ktokolvek predavat sa neoplati tato investicia, lebo by sa nikdy ziadatelovi nevratila.
Preto uz od 20tych rokov minuleho storocia sa farmaceuticky priemysel sustredi, prakticky len na patentovatelne produkty a podstata ziadosti o patent je DOKAZ PRIORITY, tj ziadatel musi dokazat, ze taka latka nikdy nikde pred tym neexistovala a on ju prvy vytvoril. Tj jedna sa vylucne o SYNTETICKE chemikalie, ktore uz len tym, ze predtym v prirode neexistovali su automaticky ZAMORENIE prirody a samozrejme tela.

RNG

Western, ked si precitas trochu lepsie rng.nazory. org tak uvidis, ze to nebolo zalozene mnou, ale administratorom Ivanom a ja tam len prispievam.
Lebo on povodne zalozil tuto stranku na to, aby sa mnohe prispevky zo zdravie.sk nezahrnuli kadejakymi prispevkami a stratili.
POSIM, NEROZSIRUJ TU LZI!
Mudr Jurkovic zachranil alebo aspon predlzil zivot mnohym ludom, ktorych jeho kolegovia odsudili na smrt s tym, ze ich opustili v 4 stupni rakoviny s tym, ze sa uz neda nic urobit pre nich.
Tak ho za odmenu ti "kolegovia " podali na sud, kde samozrejme neprehral, lebo sudcovia neboli natolko kupeni, aby nepochopili, ze nemohol kazdeho odpisaneho zachranit, najma tych, ktori mali telo uplne znicene chemoterapiou.

Je bezne, ze lekarov, ktori sa snazia vyliecit inymi prostriedkami, nez schvalenymi liekmi bezne nazyvaju sarlatani, aj napriek ich mimoriadnym uspechom.
A lekari v USA to vedia velmi dobre, aj ked pacientom aj za vinimku asi 1.5%(zhruba 15 000 lekarov je v tej skupine) nepredpisuuju rozne doplnky miesto liekov, vyse 90% americkych lekarov samo sukromne berie doplnky.
Takze maju na to asi nejaky sukromny dovod, vsakze.
A je pokrytectvo, strach pred prenasledovanim az spinavost, ked to co sami beru nechcu predpisat svojim pacientom.

Inac co sa tyka zlav, ja osobne mam pri nakupovani doplnkov od niektorych vyrobcov zlavy este z doby, kde som mal na Slovensku doplnkove obchody a nakupoval som doplnky pre svoje obchody vo velkom.

Inac ja za svoju pracu v mojej firme v USA pocitam zakaznikom vyse 100 dolarov za hodinu, takze si mozes vypocitat, kolko som tu zadarmo venoval za tie roky radenia krajanom.
Co sa tyka mojich obchodov/podnikov na Slovensku, zatial som nedostal zo Slovenska este ani halier dosial a dalsie straty som si nemohol osobne dovolit, tak som to zavrel, teda aspon z mojej strany.
Obvinovat ma preto zo ziskuchtivosti je na hlavu padnute.
Lebo nazyvat stratu ziskom moze len slabomyselny

M_

Ved RNG nedrži nikomu pistol pri hlave aby si prave doplnky ktore on odporuča niekto kupil.Je to na každom jednom ako sa rozhodne.Ale vela krat vie vysvetlit veci po lopate aby to každy pochopil a to je tiež dobre pre ludi ktory maju nejaky problem.

western1

Olli ma naozaj dobre nazory, metabolicka liecba a podobne. Poznam jedneho sarlatana z Trenc.T., MUDr. Jurk...., a viem o ludoch ktorych jeho liecba stala zivot!