Kto je RNG?

Príspevok v téme: Kto je RNG?
Slonicatko

Vážení pán RNG sa ozýva skoro v každej téme a propaguje výživové doplnky z USA. Veľmi by ma zaujímalo čo je za tým, pretože som zistil, že to vôbec nie je tak ako tvrdí. Dehonestuje Wobenzym, údajne je zastaralý a nepomáha, dal som si urobiť odborný posudok, vôbec nie je pravda, že je slabý, že prostriedky z USA sú silnejšie, nie je to pravda. Najskôr som mu veril, ale už som prišiel na to, že to nie je tak ako tvrdí.

Strosmajer

RNG-ho doplnky nie su neskodne. Propagoval MMS a koloidne striebro. To su jedy.

smajliQa: Ibalgin beru iba fetaci. Bolest je signal ze nieco nie je vporiadku. Ak ta boli zub, tak sa nehraj na hrdinu ze kolko dni vydrzis.

RNG

Bingham, najucinnejsi je vitamin A,retinol, pravy vitamin A a nie jeho falosna ciastocna napodobnenina, roaccutane/isotretinoin.
V tak vysokych davkach aby bol ucinny je sice uz nie vitamin, ale neschvaleny liek s postrannymi skodlivymi ucinkami, ale ani zdaleka nie tak sdilnymi, ako chemikaliam isotretinoin. To vsak organizovana medicina maskuje ako sa len da, aby predali ovela viac skodlivych drahych patentovanych liekov.
V USA, kde ho predpisovali v minulosti az 50 milion pacientom je dnes prakticky odvolany a je dodnes vyse 100 000 registrovanych sudnych procesov za vazne poskodenie zdravia aj smrt ako nasledok isotretinoinu.
Najma IBS, Crohn a ulcerativna(vredova) kolitida criev je castejsi nasledok, ako by mal bezpecny liek mat.

Naviac v lekarskej odbornej literature sa bezne cigani, ze jedlo nema na vznik acni vplyv, podobne ako tvrdia vseobecne, ze jedlom sa neda liecit ani predist chorobam

bingham

Niektori ludia to stale nechapu...To je OK ze tie jeho doplnky su v podstate neskodne(ked teda niekto do seba nenahadze cele balenie)...a ako placebo pohladia cloveku dusicku(a ked si mysli ze mu je z toho lepsie)( no Budis)...ale co mi celkom vadi...je to ze vyslovene odradza ludi od klasickej mediciny...(takze on sice mozno nenuti cloveka kupovat tie doplnky...ale na druhej strane ho vyslovene odhovara od normalnej liecby)

ako priklad mozem dat ludi s tazkym akne...ktorych neustale odhovara od uzivania lieku roaccutane(co je asi najucinnejsi liek na tuto chorobu)....a ako nahradu im dava kokosovy olej...zinok...a este par vitaminikov(c,b tusim)...skratka cele zle

smajliQa

pre RNG

viem ze to sem nepatri, ale potrebujem poradit... mozem uzivat spolu s Dalacinom C aj ibalgin? na nete som nasla ze hej, ale radsej sa spytam.
dalacin beriem na zahojenie rany po vytrhnutom zube..teda zubu mudrosti...
mam ta dost velku ranu...

dakujem....

olli

western1 a prečo nepoznáš aj doktorov,ktorých liečba stála životy ľudí.Konkrétne u nás aj mladých rodičiek.To je všetko v poriadku,také veci sa u nás často riešia tak,aby lekár z toho vyšiel nevinne a nemocnica nestratila svoju povesť.
A čo ti vadí na RNG,veď na tomto fóre nemá žiadnu reklamu a keby mal takú že stačí iba na ňu kliknúť a RNG niečo zarobí,tak to urobím veľmi rada.

Slobodna

Vidíš RNG a s týmto ja s tebou nesúhlasím. Homeopatiu si vyberiem zas, pretože s ňou mám dobré skúsenosti. Je mi jedno na čom je založená aj to, aký máš ty alebo niekto iný na to názor. Dôležité pre mňa je to, čo mi pomôže vyriešiť môj problém alebo ho aspoň zmierniť.