Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

smutna vila

no mas pravdu na jar to bude snad lepsie...ale ja sa nikde neponahlam. Nepotrebujem niekoho silou mocou aby som mala vztah. Najradsej by som uz mala nejakeho manzela :D a vyhla sa tomu trapnemu randeniu :D uz ma to akosi prestava bavit hehe...

Fero M.

Noo tak ide pomaly jar :D a leto, tak hádam.. :))

Ale nie, tak hádam sa bude dariť viac, teraz v zime sú všetci nejako primrzlí :)

smutna vila

Fero M.: myslis v mojom hladani? :D Ja nehladam, cakam nech si ma to samo najde :)A nejako ma ziaden chlap uy dlho nezaujal...

smutna vila

nemyslim, ze by to casom zovsednelo. My s byvalym sme si to hovorili casto a vzdy to pre mna vela znamenalo a bolo to krasne aj po dvoch rokoch. Keby som to nezazila tiez by som neverila ze do nezovsednie :)

Valium

"a potom clovek dopadne ako tu chlapci"
bingham - ja som tak nedopadol, ešte som nemal možnosť nejaký vzťah mať. Ale súhlasím s tebou v jednej veci. Nehovoriť to príliš často. Potom to zovšednie a minie sa účinok.

emanuelita

ano je pravda že su aj ženy ktoré si to nevážia...a niektorým to počase aj lezie na nervy ale ak miluju svojho partnera tak určite nie :) ja som to aj pýtam ...a môj bývalý mi naposledy povedal že on mi to nebude hovoriť ked ja chcem ale ked ON chce...a tak to aj dopadlo ...ale to je už o inom :D

bingham

jasne treba to hovorit casto...a potom clovek dopadne ako tu chlapci...(zene to staci povedat raz za cas...potom si to aj viac vazi)(ale beriem u kazdeho je to inak)...nastastie ja nie som ten typ co potrebuje stale pocuvat tieto slova...