Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

smutna vila

ja si myslim, ze svoje vnutro clovek nezmeni, akurat ho moze oklamat na nejaku chvilu, ale ono sa aj tak ozve po case a clovek zisti, ze menit osobnostne crty nebola spravna cesta. (vlastna skusenost - a preto aj ked som straaasne lubila, musela som ho nechat, lebo som vedela ze mi to ublizuje)

Fero M.

No asi to tak je.
Len otázne je :
1. či sa chcem alebo viem zmeniť
2. či by som sa mal zmeniť a či to pomôže
3. či sa musím zmeniť ak chcem niekoho nájsť

Určite niekde niekto taký je. Teraz človek bojuje sám zo sebou, či sa má zmeniť a prispôsobiť sa tuctu alebo nezmeniť sa a čakať, že nájdeš niekoho a budeš nekonečne sťastný ak nájdeš presne taku istu osobu.

Teda čakať - nemeniť - nájsť - šťastie
nečakať- zmneiť - nájsť rýchlejšie - byť taký aký som nechcel byť

Neviem, oba postoje maju svoje, len asi tým prvým sa teraz trápime viac...

smutna vila

ovecka: podla mna je to blbost... ja by som take nieco nechcela druhemu robit, ze naschval budem meskat aby si potom viac vazil to ze nemeskam. A myslim, ze ak su dvaja ludia podobny nemusia take nieco na seba hrat.

smutna vila

noo tak od zemplina som poznala zopar ludi :) a ten vas prizvuk je mily heh:)
Ja som od KE :) a viac uz asi nepoviem :D top secret!

0vecka

necital som diskusiu ale to mam odskusane... musis skratka zit ako chces ty a prisposobit sa len minimalne.... som si vsimol jedno ked chodim napr nacas tak sa nic nedeje ak chodim neskoro a par krat sa mi podari prist na cas tak sa zenska ide potentovat ze aky som super :) ... a tak je to zo vsetkym proste obcas musis byt sebec...

Fero M.

noooo za košicami ešte dalej smerom na UA :))

Zemplín :P

Tak jasné, ved kto by to chcel, aby .. Ináč sa asi ani nedá a v dnešnej dobe, čo je každý bratranec s každým...

smutna vila

no ved jasne, vsetci sme tu inkognito...ja nechcem vediet presnu obec alebo pod. :D:D....ja som tiez vychod:)

smutna vila

Fero: jj presne tak :) stale verim, ze ten hore sa uz o to nejako postara :) a ked mi nebude ziaden sudeny, tak radsej ostanem s mackou ako s chlapom pri ktorom by som sa mala trapit!

odkial vlastne si?