Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

emanuelita

:) ja som si vždy myslela že z východu sú muži lepší :D ja som zo západu...mám 23 a hľadám normálneho citlivého úprimného muža ...stále narážam len na problémové typy ktoré sa bud nevedia vyjadriť alebo je za tým niečo iné...momentálne som veľmi sklamaná z jedného 33 ročného muža ktorý prejavil na začiatku obrovský záujem a teraz neviem načo sa hrá či na kamarátsvto alebo načo...povedal mi že si neni istý ale vraj som ho pobláznila... :( život je nespravodilivý a mám pocit že málokedy sa stretnú rovnaký ľudia ktorý by si dokázali rozumieť...

Fero M.

No nijak, je to stále rovnako. 4 dni zlatá baba 2 dni beštia, čo sa neozve, potom sa ukludní a dookola...

Dávam jej čas, rady, uctu a lásku tak čakám..

smutna vila

Fero M. a ako to teray vlastne vyyera s tym problemom o ktorom si pisal tuto temu? :)

A inak ja viem, ze urcite aj v mojom okoli su fajn chlapi, no vacsinou ti o ktorych si poviem, ze su v pohode tak ma nepritahuju, neviem preco to tak je... Videla som len par chlapov v zivote, ktori by boli taki spravni a este k tomu ma aj pritahovali, ale boli uz zenati, alebo s nikym chodili :/

Valium

Ako tak pozerám som tu z Vás najmladší
petronela12 - pekne napísané len: "ste vo veku, kedy si vyberate celozivotnu partnerku"
Mám problém vôbec nejakú nájsť a nie si ešte vyberať. To je jeden z problémov.

petronela12

Fero, Valium, Alchemist
ste vo veku, kedy si vyberate celozivotnu partnerku. Viem, ze je to tazke najst cloveka s ktorym by ste si rozumeli, ktory by s Vami zdielal rovnake hodnoty. Preto starostlivo vyberajte a neuspokojte sa dovtedy, dokial nenajdete, co hladate. Nech som Vam na poucenie. S byvalym - neskutocnym egoistom, prizivnikom a nanichodnikom som sa rozviedla a po 8 rokoch, kedy som uz ani nedufala, ze este existuju normalni muzi som stretla (dufam ze to zlegalizujeme), moju zivotnu lasku. Normalne zeny este existuju.....len ich treba najst.

Fero M.

Ja 9 mesiacov a aj tí najväčší frajeri tam boli krotký ako baránok a toto by som zaviedol zase na 9 mesiacov minimálne!!!