Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

Fero M.

Pavúkov sa nebojím a elektrinu viem opraviť :D
Len nejak sa nebijú :( V rade nestoja...
Tiež sa ako vravíš meniť nechcem. Lebo nikdy som nemal pocit, že robím niečo zle

Dorota222

Nemeň sa. Ani za svet. Raz príde žena, ktorá toto na tebe všetko ocení. Pokiaľ nie si chlap, že zvreskne, keď vidí pavúka a žena za teba nemusí opravovať v dome poistky, tak si normálny chlap, o ktorého sa (toto je dôležité) NORMÁLNE ženy potrhajú.

Fero M.

Neviem fakt nechápem, ako čo iné to je, ak píšete ako sa má, ako jej to ide v práci, lebo ak nenapíšete, tak vraj na nu nemyslíte a ona neodpíše, ale na internet už stihla sadnúť. Potom sa naserem, od SMSky sa neozvem, lebo prečo by som mal? Vtierať sa nemienim a potom počuvam reči typu, že sa jeden druhemu vzdialujeme, a neozývame. Potom si uvedomi, že vlastne sama si je na chybe a sprava sa ako po týždni vzťahu ale o 2 dni je to to iste....
AKO NO COMMENT

smutna vila

presne tak ako vravis...je to SEBECKOST. Neznassam to! Ako moze byt niekto sebecky ku tomu co ho miluje? Ja ked milujem tak millujem druheho viac ako seba...

Fero M.

Normalne zistujem.ze sebeckost niektorych ludi nepozna hranice fakt. Na seba myslia ale... Nemam.nervy na toto a este ako naschval ked potrebujete tak nikto nikam nechce ist..

smutna vila

Fero: to iste som robila aj ja, nepacili sa mi nejake veci vo vztahu a ja som mlcala, aby sme sa nahodou nepohadali alebo som cakala,ze jemu to casom dojde. Nuz bola to chyba lebo samozrejme jemu nikdy nic nedoslo... a ani by sa nikdy nezmenil...

Fero M.

No ved to že možno, možno jej dôjde, alebo možno ako je teraz zvykom, začne z toho robiť vedu a drámu, že to tak cítim a asi toje pravda atd.. bla bla...

Neviem, ja niekedy radšej fakt držim usta, lebo čo som vo vzťahu niekedy niečo jemne vytkol tak...