Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

Fero M.

Dobra otazka :-) My napr. Chodime so jednej zapadnutej krcmicky na bilirad a bowling. Vypijeme 2,3 kofoly zahrame, posedime a ideme domov :-) Neviem.ci existuje nejaky navod kde sa zdrziava viac slusnych :-)

emanuelita

no hej aj slušné dievčatá chodia na disco :) hrošie je to s chlapmi lebo máloktorý sa tam príde len tak baviť že zatancovať (ako baba) väčina sa ide ožrať a baliť nejaké baby možno na jednu noc...ale kde sa potom dajú nájsť normálny chlapy?

Valium

bingham - to video je trochu moc, pod slovom "citlivý" si nemôžeš predstavovať hentakého citlivku to je trochu prehnané. Citlivý tiež neznamená nesvojprávny a, že sa bude za ženou motkať. Vieš o citlivosti dosť málo.

petronela12

bingham
trochu Ta musim opravit. Citlivy muz neznamena privesok.... Aj citlivy muz sa môze chovat ako muz. nechapes to????
K diskotekam... fero spravne poznamenal, ze aj na diskoteke môze byt slusne dievca... prezradza ju spravanie... sspravaaanieeeee......

Fero M.

:D čakal som podobnú odpoveď typu, o tom by sme sa mohli baviť kto by mal :DD klasická mužská reakcia na podnet tohto typu :DDD Ale neberiem ti to :D

Noo ved hej hej, len kde? hmm?

bingham

no o tom by sme sa mohli dlho bavit kto by mal nos pri uchu :)...ale to neni podstatne...chcel som napisat..ze zeny vobec nehladaju takych citlivych drbkov...neni dobre ked je chlapec pri zene ako privesok... :)

ale zase na druhej strane...ked je niekto naozaj taky citlivy...a uz iny nebude...tak potom treba najst babu co ma tiez take zmyslanie...

bingham

chlapci chlapci...chyba bude vo vas...povinne vsetci pozriet to video(a ked mate take vlastnosti..je to viac na skodu ako uzitok)...(zeny nechcu citliveho drbka...co sa stale za nou motka...a posobi ako nesvojpravny)...ved budte trochu chlapi...

www.youtube.com

Fero M.

Tak nájdeš aj tam, ale tak isto to nieje dievča čo riťou vrzga hore dole 100 krat a ošaholo ju tam 20 ludi.. TO vidiš ako sa sprava atd.. nájdeš aj tam, ale skôr výnimočne