Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

petronela12

Fero, a co tak skusit povedat jej co citis? Ze sa citis vo vztahu nenaplneny. Ze Ti chyba to a to.. pomenuj jej to... mozno sa zacne inac pozerat na Vas vztah

Fero M.

Ja uz fakt neviem. Navyse aj byvala aj dievca co sa snou teraz stretavam mali byvalych idiotov co ich podvadzali a nadavali im a kadeco. O to viac by si mali vazit nehu, dotyky, spontannost, city a vsetko a myslite ze si to vazia? Do istej miery ano, ale keby sa tak ku mne spravali byvale ako ku nim tak tomu novemu vysim okolo krku...

petronela12

fero, zostan takym akym si. Nepotrebujes sa zmenit. A ani ako by si chcel sa ti to nepodari. Svoju povahu NEPREROBIS. Da sa ciastocne ovplyvnit zvyky, navyky ale nie povaha. A netrap sa kvôli tomu, Ty si OK....

Fero M.

Ja neviem, niekedy by som nechcel taký byť. Trápim sa pre všetko, ako aj teraz, píšeš jej odpisuje o 15 minut, neodpisuješ 5 minut, tak sa jej nevenuješ. Nakoniec ma oco naserie, lebo ked sa ho spýtam, či mi dá na zajtra auto, lebo moje štrajkuje, tak mi položí dalšie otázky na to...
Napíšeš, že ideš preč z netu, (lebo na to nemam nervy) tak ešte sa urazí...
Neznášam to!! Neznášam, ked mi niekto toto robí, že odpisuje o 20 minut a ešte sa nakoniec urazi, že končiš komunikáciu.

Niekedy si fakt prajem byť horším a arogantnejším a sebeckejším, lebo tí sa majú dobre, teda na pohľad. A možno sa aj majú, lebo to tak nevnímaju a neberu všetko.. Možno to je horšie, ale lepšie pre nich...

smutna vila

mame to tazke my citlive osoby a obzvlast v tejto dobe, kde je cool byt povrchnych a drzym. Velakrat som nadavala, ze preco prave ja musim byt taka citliva, ze ma tak vsetko trapi, ze v kazdom vztahu mam pocti ze ja milujem viac... a pod.
No nakoniec si myslim, ze to nieje az take zle, lebo sa aspon zamyslam nad vecami nad ktorými sa niektori ani nepozastavia a nepadam na dno na ktore niektori padnu.

Fero M.

Neviem, ale niečo na tom pravdy bude. Teda isto su osoby čo to ocenia teda tu vdačnosť, všímavosť a všetko, len kde? Vačšinou trpia v iných vzťahoch a pri debiloch.
Neviem, niekedy mam fakt pocit, že čim ju viac ignorujem, tak tým viac sa ozýva. Ale nie je to jednoduché takto sa týrať tým.
Neviem ja ani neviem čo fakt, ked tak nad tým rozmýšľam, asi by som to nebol ja .. :((

0vecka

ja som to nemyslel tak ze naschval meskam ale proste ja vsade chodim neskoro ... a chodim neskoro aj ked sa mam stretnut so svojou slecnou ... v predchadzajucom vztahu som vzdy chodil nacas...

smutna vila

no chcem este dodat, ze ja nic ohladom toho na sebe menit nebudem lebo to nema zmysel a bolo by to ako keby pochovat nieco zo mna.