Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

emanuelita

my ženy to potrebujeme omnoho viac počuť ...milovanie neberieme až ako uplný dôkaz lásky...aj ked aj to poteší :) ale ked to len tak povie aj bez toho tak je to to najkrajšie čo môže žena počuť :))) takže treba hovoriť často :)

bingham

fero...podla mna su ciny dolezitejsie ako slova...(preto som pisal ze "sracky"...jasne pre niekoho to slovo moze znamenat strasne vela a potrebuje ho pocut)..aj ked z casu na cas...sa to da :)

Fero M.

Ved viem srandy si robim :))

Prečo sračky? Ja mám napr. potrebuje jej to povedať že ju milujem. A tiež sa mi dobre počúva raz za čas ak ti povie priateľka, že si pre nu všetkým a že je rada že ste spolu atd..
Viem, že sú typy čo to nemusia, alebo jednoducho nie su na to kvázy stavaný, aby mali za potrebu to hovoriť stále, alebo občas a verím, že su aj typy ako vravíš ty, že radšej ju pomiluješ ako...

Ale podľa mna to sračky nie su

bingham

valium...asi ano o tejto citlivosti viem mozno malo...nie som ten typ...co by stale priatelke rozpraval ako ju miluje a pod...sracky...radsej ju rovno pomilujem a je to...

fero...bolo to pisane rovnako usmevnym stylom ako si to napisal ty...nic viac ;)

emanuelita

hmm mno tak to nemám moc možností...na krúžky nechodím, cez net zoznamovanie moc neverím :P športový typ tiež niesom... :/ snád sa aj u nás v bare niekedy nejaký taký objavý :) chodím väčšinou len tam...