Co odporucate jest po treningu?

dobreuz

Laluska87 v pohode :) Inak odporúčam hlavne dopĺňať draslík lebo jeho nedostatok má veľmi drsné následky,preto ten banán. A nie je zlé si dať nejakú kvalitnú športovú vodu alebo glukózu po vytrvalostnom tréningu.

laluska87

Dakujem ti "dobreuz" za spravnu poznamku. Mas pravdu, ze na to treba dat velky pozor!

Aj ja si myslim emminia, ze by z grganim pocas treningu po kapsicke nemala mat problem. My co vieme ako na nas posobia tak sme uz mudri. Ona este musi vyskusat, ako si napisala :)

dobreuz

Po vytrvalostnom výkone jednoznačne banán a je jedno, či je ráno alebo večer. Banán efektívne doplní stratené minerály a spotrebovaný glykogén.

sima666

Je rozdiel či je tréning ráno, či večer. Predpokladám, že večer - tak by som to videla na bielkovinu s komplexnými cukrami. Napr. vajíčko, celozrnný chlieb...

jeanvaljean699

Rýchlo jednoducho proťák po,neskôr bielkoviny živočíšne alebo rastlinné ale tých viac,počas tréningu glukózu.

emminia

z tej by sa jej vôbec nevygrgovalo laluska! len treba vyskúšať aby sa o tom sama presvedčila, že je to úplne ľahučká maškrta.

dobreuz

Proteínové tyčinky sú fajn, aj na trávenie, len treba dávať pozor na nutričné hodnoty, bielkovín a vlákniny musí byť viacej ako sacharidov, ináč to je pochúťka a nie zdravá proteínová tyčinka.

laluska87

Mohla by si skusit len nejaky jogurt alebo proteinovu tycinku alebo ovocnu kapsicku, ktoru tu spominala emminia, tu day up. Z tej si myslim, ze by sa ti nevygrgovalo a mala by si z nej dost energie na cvicenie. Vyskusaj a postupne prides na to, co ti vyhovuje a co nie.