Co odporucate jest po treningu?

lubicka0

meridian ani ja nemam rada kulturistov a hlavne takych tych "nafuknutych" chlapcov, ktory si o sebe neviem co myslia. je to otras! bodaj by vsetci cvicili podctivo a nebrali by vselijake tie pripravky, ktore ich zvacsuju!!!

Meridian

Nemám rád kulturistov a neviem prečo by som ich mal obhajovať.Poznam osobne niekolko ludi co sa venuju maratonskemu behu asi 4-roch.Chodia na štaferovy od tatier k dunaju ,dokonca teraz bol znami v Grécku koncom min roka na maratone.Viem ze kazdy kg.navyse je pre tuto skupinu ludi navyše .Nebavme sa o posilňovaní ja mâm svoje záležitosti a poznam časy keď sa na slovensku zacinal predavat fit plus,extens atd ((bývali muscle fitnes)Protein zacinal a to doslova a posilovňu sme volali činkáreň a až teraz to premenovali na posilňovňu.Cvičím 29.rokov samozrejme neviem všetko ale uznaj ,že ........domysli si.

dobreuz

Meridian aj maratónci potrebujú posilovať :) Inak 100 kg kulturista má akurát silu, nič viac. Rýchlosť úplne nízka, vytrvalosť tiež a obratnosť a pružnosť takisto.

dobreuz

Môžte si všetci hovoriť čo chcete, pri takej váhe sa devastujú kĺby a je to nadváha či je to sval alebo tuk :) A všetci kulturisti čo sa tomu venujú profesionálne sú na steroidoch. Inak mám 70 kg pri 192 cm a cítim sa výborne :) Lebo trénujem najmä na vytrvalosť, proste žiadny 80kg + človek nezabehne maratón, nie je šanca :) Ani nehovoriac o tej nízkej rýchlosti pri 100 kg :)

Meridian

Jakub enžl ak ho poznáš ma napr okolo 118 kg ma len 21 rokov .Nieje vyprasený ani hrubokrkáň.Ja mám vyše styridsať a pri mojej vahe si dovolim tvrdit ze o 10 aj viac rokov mladší sú na to oveľa oveľa horšie.Samozrejme neberiem do úvahy vyziable kostry bez svalov.....dokonca 80-kg na chlapa je hovno kde to žiješ ?Mi sme už stredná generácia moja manželka by nechcela aby som mal menej kg a bolo to aj ked som sa ženil mal som okolo 100.od vtedy prešlo 25 rokov .Samozrejme vtedy tolko a teraz je to rozdiel.Už vtedy som cvičil asi 4 roky.Neviem ako vnímaš 100 kg chlapa ale ja si nepripadám veľký a tlsty už vôbec nie .Kolega je nižsi odomňa neviem o kolko ma cca89 kg a bachor jak hovädo ja nosim nohavice 34/po starom 52-54 sako mám 58-60 neviem kde sa pohybuješ
Medzi číňanmi?Ale nebavme sa o váhe a o mojej už vôbec nie .Ko"ko más rokov? Ked som mal 18 a niekto mal 90 tak to bol riadny slon to hej.Moje deti maju frajerov 20-27 ročných výška 190-192 cm maju okolo 96 -kg a z môjho pohľadu by min a to nepreháňam každému bolo treba tak 10 kg to hovorí úplne vážne .

dobreuz

Lenže aj pri svalovcoch je optimálny pomer výška - 100. Pri väčšej váhe sa už poškodzujú kĺby a je jedno, či je tuk alebo sval, proste je to nadváha. A to 80:20 bol môj odhad, samozrejme je to individuálne, ale určite viacej cvičenie než strava ovplyvňuje výkon. A áno gym beam je lacný, už som tam pár krát objednával :) Nie ako Herbalife :) Som mal robiť online trénera ale som sa na to vykašľal keďže tam by trebalo propagovať tie ich predražené proteíny a všetko predražené proste...

Meridian

Dobreuž ano z tej stranky si aj ja najčastejšie obj.Teraz pred vianocami mali brutalne akcie.
Z tým pomerom kolko cvicenie a kolko strava je to velmi diskutabilné nebudeme to rozoberať.Ked cvicíš do roka tak to pôjde aj bez nejakej vyraznej zmeny ak je strava pestra a vyvážená.
Kĺby no ja beriem kĺbovku nonstom roky keďže som naturál a cvičím pomerne ťažkými váhami nie pumping.
A že 100kg no možno z tvojho pohľadu je to veľa ak máš vyšku 170.V podstate váha je relatívna takuto vahu si držím + - niekoľko desaťročí.Čiže brucho nemám žiadne tuk v ramci možností .Na výstavu to nieje ,ale pre človeka ,ktorý cvičí pre zdravie a hlavne potršenie relax atď je to ok..Ono zaleží kolko z toho je svalov atď .Za skoro 30 -rokov cvičenia sa na teba niečo nalepí.