Ahojte,je potrebne po treningu sa fest najest? Aby som citil,to ze som najedeny? Co odporucate jest po treningu? (posilovanie,futbal)
Co odporucate jest po treningu?
nejdem sa hadat, kedze to uplne pozistovane nemam ale jednoducho mne to tak najlepsie vyhovuje a preto to tak praktizujem. no skusim sa na to spytat kamarata, ktory je osobny trener, aky ma na to on nazor, lebo zatial som si to u ziadneho odbornika nezistovala. po pravde ma to ani nenapadlo. a co lahke by som si teda mala dat pred cvicenim rano? aby sa mi z toho potom nevygrgovalo?
to je super adamvr, že začína mať takéto príznaky a že sa viac upína na zdravšiu stravu. čo myslíš, čo ju k tomu viedlo?
aj moja zena to jedava emminia :) minule som ju odhalil :D no na druhej strane som bol rad, ze jedava taketo zdravsie potraviny, ktore neobsahuju zbytocne vela cukru. ja sa dost venujem cviceniu a zdravej strave a ona bola taka, ze to neriesila ale v poslednej dobe mam pocit, ze aj ju to chyta a som z toho stastny :) konecne sa mi mozno splni sen, ze budeme spolu chodit do fitka :)
Ale nalačno cvičiť je proste masaker, pália sa hlavne svaly a nie tuk a ešte aj hrozí kolaps.
chlapci ale rano vypijem vela vody. som naucena hned ako vstanem vypit minimalne pol litra vody a potom samozrejme, ze aj pri cviceni pijem, takze telo nie je dehydrovane. a chodim cvicit uz o siedmej, takze o pol deviatej niekedy aj skor ranajkujem.
Ani nehovoriac o tom, že čo káva nalačno robí zo žalúdkom.
Kiora :
Súhlas s dobreuz.
Clovek v noci priemerne naspí asi 8 hodín. Neviem si predstaviť že by som po 8 hodinách spánku (kedy človek neprijíma žiadne tekutiny) si dal po zobudení kávu (ktorá dehydruje) a potom ešte išiel športovať - vysilil sa, spotil sa ( čím by som zo seba vyplavil dalsiu vodu ) a po hodine športu ( dokopy 9 hodín bez pitia, + káva ktorá dehydratuje, + vysilenie a potenie) sa konečne niečoho napil. Toto je teda riadny masaker.
Kiora výborný spôsob ako totálne zruinovať organizmus.
chodim cvicit rano a predtym vypijem len kavu a nalacno cvicim. mne to takto vyhovuje najviac!
pred tréningom si už vyše mesiaca dávam produkt Day Up, ktorý je ľahko stráviteľný a ktorý dobije energiou, keďže obsahuje ovocie, cereálie a jogurt. no isto ste už o ňom počuli, tak viacej písať toho ani nebudem. no v prípade záujmu som ochotná poradiť ohľadom stravovania sa a taktiež aj cvičenia :) pekný deň všetkým :)