Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co odporucate jest po treningu?

Kiora

nejdem sa hadat, kedze to uplne pozistovane nemam ale jednoducho mne to tak najlepsie vyhovuje a preto to tak praktizujem. no skusim sa na to spytat kamarata, ktory je osobny trener, aky ma na to on nazor, lebo zatial som si to u ziadneho odbornika nezistovala. po pravde ma to ani nenapadlo. a co lahke by som si teda mala dat pred cvicenim rano? aby sa mi z toho potom nevygrgovalo?

emminia

to je super adamvr, že začína mať takéto príznaky a že sa viac upína na zdravšiu stravu. čo myslíš, čo ju k tomu viedlo?

adamvr

aj moja zena to jedava emminia :) minule som ju odhalil :D no na druhej strane som bol rad, ze jedava taketo zdravsie potraviny, ktore neobsahuju zbytocne vela cukru. ja sa dost venujem cviceniu a zdravej strave a ona bola taka, ze to neriesila ale v poslednej dobe mam pocit, ze aj ju to chyta a som z toho stastny :) konecne sa mi mozno splni sen, ze budeme spolu chodit do fitka :)

Kiora

chlapci ale rano vypijem vela vody. som naucena hned ako vstanem vypit minimalne pol litra vody a potom samozrejme, ze aj pri cviceni pijem, takze telo nie je dehydrovane. a chodim cvicit uz o siedmej, takze o pol deviatej niekedy aj skor ranajkujem.

Tomas12345

Kiora :

Súhlas s dobreuz.

Clovek v noci priemerne naspí asi 8 hodín. Neviem si predstaviť že by som po 8 hodinách spánku (kedy človek neprijíma žiadne tekutiny) si dal po zobudení kávu (ktorá dehydruje) a potom ešte išiel športovať - vysilil sa, spotil sa ( čím by som zo seba vyplavil dalsiu vodu ) a po hodine športu ( dokopy 9 hodín bez pitia, + káva ktorá dehydratuje, + vysilenie a potenie) sa konečne niečoho napil. Toto je teda riadny masaker.

emminia

pred tréningom si už vyše mesiaca dávam produkt Day Up, ktorý je ľahko stráviteľný a ktorý dobije energiou, keďže obsahuje ovocie, cereálie a jogurt. no isto ste už o ňom počuli, tak viacej písať toho ani nebudem. no v prípade záujmu som ochotná poradiť ohľadom stravovania sa a taktiež aj cvičenia :) pekný deň všetkým :)