Po smrti ..

Príspevok v téme: Po smrti ..
kajushaaa

Chcela by som vedieť každého názor, čo si myslíte že sa bude diať keď zomriete ? Pre mňa je to niečo nepredstaviteľné že moja duša proste zmizne? Premeníme sa na duchov a budeme tu stále ? Alebo sa znova narodíme v inom tele ? Nebo, peklo ? A prosím ,nekomentuje že je toto nejaká zbytočná téma alebo tak. Jednoducho ma to zaujíma :)

____

magy, a co ma byt je to nepodstatna tema? sak ona sa len pyta na nazor, jasne ze na to nikto s urcitostou nevie odpovedat. obcas moze rozmylat clovek aj nad somarinami, sak urcite nad tym nefilozofuje cely den

J111

Kto verí v Ježiša bude žiť naveky /"super" predstava/. Ale kto verí?:DDD V skutočnosti asi nikto, žiaľ krutá realita.
Ježiš povedal jednému na kríži: ešte dnes budeš so mnou v raji! A ten druhý? V pekle. Lebo ho pokúšal.

Blondula

a k tym prevtelovanim dusi...zajimave,ze ja si z "minulych" zivotov nepamätam absolutne NIC,tak potom o com to je ??

Blondula

smrt ?? .... clovek zomrie,pochovaju ho do zeme a tym to konci !!! cele to "sci-fi" okolo toho je len taka utecha na "kludne" umieranie !! :-(