Potravina

reprak

Tak neviem no..Zmeram si zajtra tie miery..Ešte na spodnu časť brucha nejaky cvik neporadiš? Alebo ja neviem..Nejde tam ten tuk preč proste..

xdanielax

teda, vam chalanom to ide dole jedna radost! samozrejme, idealne je, sa vazit napr. vzdy rano alebo vzdy vecer, jasne ze vaha behom dna kolise. A tie miery su este dolezitejsie!
No a z prazdnej chladnicky ti veru nic neuvarim, taka kucharka a vymyselnicka zatial nie som :-)) na to treba myslet dopredu;)

reprak

Iba som sa važil..Mal som cca 66 a teraz keď sa važim tak niekedy 64.5..Napr. teraz mam zase 66..Ale citim že už dačo pošlo dole za tie 2 tyždne..Hlavne na hornej časti brucha,na dolnej ani ne..Cely vtip je vlastne v tom,že nemame momentalne doma žiadne ryby ani mäso(len v mrazničke a nechce sa mi to teraz rozmrazovať) ani nič podobne..

xdanielax

daj si nejake masko/ryby/tofu/cottage.. plus zeleninu na akykolvek sposob.
alebo ked mas chut na nieco sladke zmiesaj si tvaroh s jogurtom napriklad. je tam sice aj trochu sacharidov, ale tak vikend je vikend :-)
aj si sa zmeral, jak som ti vravela?

reprak

Jasne no,endorfiny su dobra vec.. xD

Ale ja neviem ani čo mam jesť,napr. teraz cez vikend keď ani necvičim,ani kardio..Nechcem za ten vikend všetko pokašľať so stravou..Napr. teraz ku večeru som hladny..Čo si mam dať?

xdanielax

super :)
no mne choroba ustupuje. takze dnes som sla cvicit konecne do posilky. zatial som nesla von, nech nedycham ten studeny vzduch. Behom desiatich minut som bola komplet spotena ale dala som to :-) a teraz uz nohy na stole po obede. Endorfiny. super mi je, mi to chybalo, velmi uz :)
chalan, co mi robil ten trening. plan, ktory teraz cvicim,vravel, ze vsetko je o strave. No..takze od bud. tyzdna skusim nejake finty, ci to zaberie. A potom si pojdem dat zmerat tuk a svaly, na to sa chystam uz dlhsie.

reprak

Tak jem vajička,zeleninu,ryby,kuracie prsia..Žiadne sladke :( xD..Neviem no,trva mi to 2 tyždne taže neviim zatiaľ žiadne veľke zmeny..

reprak

No jasne to kardio mam ten pondelok,streda,piatok..Hram basket,ale už nie profesionalne (xD) myslim ako v klube..Ta chrbtica..Teda..Ja som väčšinou hral len vonku,všetko sa naučil sam a tak..V klube som bol možno dokopy rok s prestavkou jednou..Hram väčšinou len vonku,ale teraz v zime sa to neda..