Ak je na potravine napísané že obsahuje 81g sacharidov na 100g ale z toho cukry len 6g tak je to dobra potravina na chudnutie? Btw. aj cvičím na vyrysovanie svalstva takže..Vďaka..
Potravina
A k tomu treningu..Cvičim bez činiek,len svojou vlastnou vahou aj na hrazde..Nevieš nejake cviky zamerane skôr na spodnú časť brucha,bočnú a na ramena?
Samozrejme, nijako. Pecivo je ok. Skus celozrnne. Kazde tri hodiny treba jest.
A ešte otazka ohľadom toho pečiva..Jak to obmedziť? Veď do školy na desiatu si toho beriem veľa,šak 6-8 hodin v škole je dosť..Čo jesť namiesto toho? ALebo jak to riešiť? Neriešiť? xD
:-) tak sa toho neboj ked neboli v oleji
Ale tak tie hranolky niesu mastne,veď neboli robene v oleji..Jedol som to asi tak o pol 5 alebo 5..
no cokolvek jes vecer, maso / ryby/ cottage nemal by si jest s prilohou len so zeleninou. hocijakou vela , nech ne si hladny .
a ked to jes ako obed tak normalne si k tomu daj co chces, zemiaky, ryzu, chleba... co ti chuti. Hranolky mastne nic moc ale opecene zemiaky okej.. :)
ja som dnes zabila celu dietu chlebom na veceru..a este len zabijem pivom :D a mozno ne, zajtra dam vedet! kazdopadne by som chcela ist behat, tak nic netreba prehanat .)) uvidime.
Mal som k nej nakoniec hranolky..Nič lepšie sme doma nemali..Ale neboli robene v oleji,ale v tom takom stroji neviem jak sa vola že bez oleja sa to robi..Mysliš že je to zle? Maju asi necelých 30g sacharidov na 100g..Dal som si malu porciu taže asi tak 200-max 300gramov..
Inač ešte že..Keď si budem robiť tu rybu..Napr. na tej panvici pripečiem..S čím to akože mam jesť potom? :) Nemyslim akože s vidličkou alebo tak.. xD Chapeš dufam.. xDD
Tak to hej no..Ale tak chcem ten podkožny tuk dať preč aspoň za take 3 mesiace..A keď si stale tak poviem že šak čo sa mi stane keď si dam pizzu alebo dačo ine tak.. xDD Ale dobre no veď kusok nezaškodi.. :)
pocuvaj ma, mas 17, si chalan, cvicis, rasties, hras basketbal. kludne si ju daj aj o pol noci. Bud rad, ze si to mozes dovolit ;) Kym to neni kazdy den nerob si starost.